5 FORDELE, VED AT BO SAMMEN MED KÆRESTEN

DERFOR GLÆDER JEG MIG MONSTER MEGET TIL DECEMBER…!

Hey loves!
Er jeg den eneste der er i julestemning? Det håber jeg, for det er ikke en normal tendens i midten af oktober måned…. Men altså! Jeg sidder allerede med julesange på hjernen og med konfekt, havregrynskugler, and, flæskesteg, sovs, brune kartofler og risalamant på hjertet.

thumbnail_img_7176_srgb

Sidste år på denne her tid var min veninde og jeg i Asien. Vi holdt både min venindes fødselsdag, juleaften og nytårsaften i udlandet, hvilket var meget uvandt! Vi havde ingen idé om, hvor meget vi ville savne den danske jul, men min hjemve på rejsen som backpacker, starede for alvor i december måned. Jeg savnede min familie, traditionerner, nærværet, julemusikken, den hjemmelavede konfekt og æbleskiver med syltetøj og flormelis! Listen over savn var LANG.
Julen i Asien var noget specielt. En jul jeg aldrig vil glemme og aldrig ville være foruden. Når det så er sagt, var det første og sidste gang, at jeg har været væk fra min familie i juletiden.

face11023_892084639_n
15724090_10209544670311143_1631794486_n

Så man kan godt sige, at min veninde og jeg aldrig rigtigt fik holdt den traditionelle jul i 2016. Juleaften i Asien var mere som en nyfortolket nytårsfest, haha! Derfor glæder jeg mig ekseptionelt meget til december måned i år!
Det skal dog nævnes, at de faktisk pynter utrolig flot op til jul på Filippinerne. Så på det punkt manglede der intet!
15778608_10209556426125031_493197429_o
Jeg har dog en vagt på mit arbejde dagen efter juleaften, hvilket betyder at jeg ikke kan rejse hjem til Bornholm og holde jul alligevel. Derfor rejser jeg til Bornholm og holder en tidlig juleaften d. 22 december, hvilket jeg heller ikke kan vente med. Ihj, det bliver godt! Og d. 24 december skal min kæreste og jeg holde jul med hans søde familie. Det hele bliver så fantastisk. Kan slet ikke vente!

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 FORDELE, VED AT BO SAMMEN MED KÆRESTEN