UGEN DER GIK

5 FORDELE, VED AT BO SAMMEN MED KÆRESTEN

Hey loves!
Nu er jeg jo lige flyttet hjemmefra, og så endda sammen med min kæreste (!!). Derfor finder jeg det lige til højrebenet, at skrive lidt om netop dét! Der er, og har altid været, delte meninger om, hvornår det rigtige tidspunkt indtræffer for et par, og de kan skrive begges navne på samme adresse. Og ja, der er da et par ulemper ved at bo sammen, men faktisk er de så små at jeg næsten ikke vil kategorisere dem som ulemper. Derimod er der SÅ mange fordele ved at bo sammen med ens bedre halvdel, og de fordele som jeg personligt værdsætter mere end guld kommer her:

1. Nærvær.
– Jeg føler mig nærmest aldrig alene, idet jeg har en roommate, ven og kæreste i ét skønt menneske. Når jeg bor sammen med min kæreste, har jeg en at komme hjem til og en at kysse på gensyn. En at fjolle med og en at være seriøs med. På dette tidspunkt kan jeg dårligt nok huske hvordan det var, at gå alene i seng om aftenen. Ikke at have en lige ved siden af. Derfor er nærværet ved at bo sammen klart en super fordel!!

20815094_10211689182202600_1278152123_n

2. Teamwork!
– Oprydning, rengøring, opvask, madlavning og indkøb i diverse Super-Brugser er hundrede gange sjovere sammen med min kæreste! Og så sparer man jo også penge på regninger og husleje når man er et team i én lejlighed.

3. Fuck transport og rejser…
– Før i tiden havde vi et langdistanceforhold, hvilket betød at vi skulle rejse hen til hinanden og medbringe tasker, tandbørster, forskellige outfits og jeg kunne blive ved! Nu har vi alt lige her. Her i vores lille hjem på Islands Brygge. Herligt!

4. Massage og nusning!
– Hvor du har lyst – når du har lyst! Hell yeah! (Det skal så lige nævnes, at det jo altid er fedest at være den der får, haha).

5. At være der for hinanden.
– Det her er nok det vigtigste og den bedste fordel. Min kæreste og jeg har altid mulighed for at være der for hinanden i alle aspekter. Han var med mig, da jeg skulle have fjernet mine to visdomstænder operativt. Og nu skal jeg med ham, når han skal opereres i næste weekend. At have hinandens ryg. At være der og støtte hinanden. Dét er sgu mere værd end guld.

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGEN DER GIK