JEG SPISER SLIK HVER DAG

UGEN DER GIK

Hey loves!
For det første må I undskylde stilheden. Jeg har stort set arbejdet non-stop siden jeg begyndte på mit nye arbejde, hvilket vil sige at jeg er godt og grundigt smadret! xD
Jeg elsker virkelig jobbet som salgsassistent i Bülow Lakrids. Lufthavnen er en kanon arbejdsplads og mine kollegaer kunne simpelthen ikke være sødere! Derudover har jeg set en kvinde bruge en af vores jule-lakridser som øjenskygge, idet der er glimmer på dem. Dernæst har jeg også siddet fast i en elevator og fået afprøvet min stedsans. Alt er perfekt lige nu, som I kan høre, bortset fra at jeg savner at sove længe. Haha, det er vel hvad man vil kalde for et ridiculous ‘first world problem’.
Når, og så er jeg sgu blevet færdig med serien ”Prison Break”…. Hold nu kæft! Første og anden sæson var virkelig fængende, men de efterfølgende kørte jeg desværre lidt død i. Alligevel så jeg den amerikanske action/drama serie helt færdig, idet jeg var begyndt at holde af personerne. Det sidste afsnit, som faktisk er en film, fik mig seriøst til at stortude HELE aftenen. Og som den tude-prinsesse og sensitive type jeg er, græd jeg fandme også i søvne. Hvem drømmer om en serie? Og hvem fanden vågner op midt om natten grædefærdig over en series påvirkning?
Thea.

fullsizerender-7

Noget helt andet; der er godt nok mange spøjse typer rundt omkring. Her den anden dag, var min kæreste og jeg ude at handle i Fakta. Blandt vores varer befandt der sig en pose krydderboller. Vi lægger varerne op på båndet, og jeg begynder herefter at pakke det hele ned i en pose. Lige pludselig opdager jeg til min overraskelse, at der står en meget sær dame for enden af båndet, og kæler/kærtegner vores stakkels krydderboller… Altså, why? xD

Når, det var lige en lille opdatering.
Jeg håber at I alle har det godt, og at der ikke er nogen, som kæler jeres krydderboller i Fakta.

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG SPISER SLIK HVER DAG