RØGFRI FREMTID - KRÆFTENS BEKÆMPELSE & TRYGFONDEN

JEG SPISER SLIK HVER DAG

Hey loves!
I min optik kan man sagtens spise slik hver eneste dag. Det gør jeg selv, og jeg er hverken overvægtig eller deprimeret på grund af min søde tand. Jeg har i dag et så frit forhold til min krop, at jeg fuldt og fast tillader mig selv, at spise alt. Hvis jeg har lyst til en is? Lyst til et stykke eller en plade chokolade? Så nyder jeg dét.

20813954_10211688990837816_1165913128_n

Vores samfund har længe fokuseret på- og kredser stadig omkring sundhed, kost og krop. Det fylder ikke længere i mit eget univers. Jeg giver ikke negative tanker, omkring kropsidealer, nærig og derfor bor de ikke længere i mit hoved. Jeg nærer kun de positive energier, hvilket blandt andet går ud på at gøre, hvad der gør mig glad indeni.
Jeg gider og skal ikke nægte mig selv alle mulige ting. Der er ingen som diktere, hvor meget og hvor lidt slik der skal spises. Ej heller om nydelsen kun indtræffer om fredagen, som det velkendte fænomen fredags-slik.
Det er helt op til mig selv. Jeg føler mig sund og frisk. Også selvom jeg hapser søde sager på daglig basis (og endnu mere nu hvor jeg arbejder i Bülow Lakrids!!! HA). Jeg kender mig selv og min balance. Nogen dage råæder jeg en plade chokolade eller to, og ander dage tager jeg måske bare et glas sodavand. Det er så varierende som noget kan være!

Der skal sgu være plads til det hele. Frugt, kage, fibre, nutella, pasta, agurk, ovn kartofler, sovs, sushi, chokolade, chips osv. Lyster, nydelse og fornuft. Det hele handler om balance. At være tro mod sig selv og gøre hvad der føles rigtigt. Væk med det ambivalente forhold mellem os selv og usikkerheden. At være splittet mellem to modstridende meninger, følelser eller holdninger er ikke et sundt forhold at leve med sig selv i.
Føl efter, find din egen holdning og skab din mening ud fra dine menneskelige værdier.
Gør det der føles rigtigt for dig.
Bring din fornuft med dig.
Spred positivitet og kærlighed.

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RØGFRI FREMTID - KRÆFTENS BEKÆMPELSE & TRYGFONDEN