LIVET ER FOR KORT TIL DET HER

FRA LANGDISTANCEFORHOLD TIL HVERDAGSKÆRESTER

Hey loves.
Kæresterier ved jeg I elsker at læse om her på domænet, så derfor tænkte jeg, at dette indlæg ville ramme plet.
Som bekendt ved I besked om, at jeg førhen boede på Bornholm. Min ønske Ø. Dér hvor jeg blev født og voksede op. Min kærestes og mit forhold begyndte for snart 2 år siden, hvor jeg stadig var bosat på solskinsøen. Dette betyder altså, at vi har levet i et langdistanceforhold i mere end 1,5 år… For mange lyder det som en umulig opgave. At være sammen med et menneske, på den anden side a havet. En person, som man bare ikke lige kan komme hen til. Ingen spontanitet eller overraskelser mht. besøg eller dates. Det var en svær tid (men god), idet man som forelskede helst vil tilbringe så meget tid sammen som muligt. Vores situation gjorde det bare ikke til en realitet. Så vi måtte jo bare holde ud, haha. Og her er vi så nu!
Jeg er flyttet til København og har nu adresse langt væk hjemmefra. Nu bor Sebastian og jeg sammen i en lejlighed på Islands Brygge. Og jeg må ærligt indrømme, at det der med at være hverdagskærester? Det er sgu lige min kop te!! At se ham hver dag. Kysse ham velkommen hjem fra arbejde. At være et team.

21074411_10211772149556732_594454286_n

Jeg glæder mig til at hvad fremtiden har at byde på, men skænker det ikke mere end en enkelt tanke. Lige nu nyder jeg blot nuet og hverdagen sammen med ham jeg elsker så højt.

– T <3

OG lige en P.S’er til at slutte af med! Til jer der har et langdistanceforhold; keep up the good work. Alt godt kommer til dem der venter. Knus!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LIVET ER FOR KORT TIL DET HER