MIDDAG PÅ AVENUE

BANANBRØD MED CHIAFRØ

Hey loves!
Som I nok har opdaget på mine Instagram-storys, elsker jeg at bage. Og en af mine bage-favoritter er det lækre bananbrød. Derfor deler jeg nu en af mine bedste opskrifter på et nærende, lækkert og tildels sundt bananbrød.

img_6432

Ingredientser:
– 3 modne bananer.
– 3 æg.
– 200 gram durummel.
– 50-70 gram mørk chokolade (dit valg).
– 1 spsk. olivenolie.
– 1 spsk. honning.
– 2 spsk. chiafrø.
– 1 tsk. bagepulver.
– 1 tsk. natron.
– 1 lille tsk. salt.

Fremgangsmåde: 
1. Tænd ovnen på 180 grader.
2. Hak chokoladen groft.
3. Mos bananerne grundigt med en gaffel.
4. Bland alt sammen i en skål og rør godt rundt.
5. Hæld dejen i en rugbrødsform beklædt med bagepapir.
6. Bages i 35-40 minutter.

Brødet smager fantastisk, både nybagt og dagen efter! Dog vil jeg abefale jer, at lade brødet køle af i små 7 min. før servering.
Bon appétit!

– T <3

img_6423

img_6425

img_6428

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIDDAG PÅ AVENUE