PEANUTBUTTER THAI

BANANBRØD MED CHIAFRØ

Hey loves!
Som I nok har opdaget på mine Instagram-storys, elsker jeg at bage. Og en af mine bage-favoritter er det lækre bananbrød. Derfor deler jeg nu en af mine bedste opskrifter på et nærende, lækkert og tildels sundt bananbrød.

img_6432

Ingredientser:
– 3 modne bananer.
– 3 æg.
– 200 gram durummel.
– 50-70 gram mørk chokolade (dit valg).
– 1 spsk. olivenolie.
– 1 spsk. honning.
– 2 spsk. chiafrø.
– 1 tsk. bagepulver.
– 1 tsk. natron.
– 1 lille tsk. salt.

Fremgangsmåde: 
1. Tænd ovnen på 180 grader.
2. Hak chokoladen groft.
3. Mos bananerne grundigt med en gaffel.
4. Bland alt sammen i en skål og rør godt rundt.
5. Hæld dejen i en rugbrødsform beklædt med bagepapir.
6. Bages i 35-40 minutter.

Brødet smager fantastisk, både nybagt og dagen efter! Dog vil jeg abefale jer, at lade brødet køle af i små 7 min. før servering.
Bon appétit!

– T <3

img_6423

img_6425

img_6428

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PEANUTBUTTER THAI