KAN JEG KALDE MIG KØBENHAVNER NU?

MIDDAG PÅ AVENUE

Hey loves!

Aftenen har været fuld af smagsoplevelser, ekstraordinær service & hyggelig stemningsmusik. Vi fejrede nemlig min jobansættelse, med den lækreste mad på Bistro Avenue.

fullsizerender-9

Vi startede ud med en forret. Sebastian valgte en minipizza, idet Avenue blandt andet er kendt for deres meget velsmagende gourmet-pizzaer! Jeg smagte en lille bid og hold nu helt bøtte – mozzarella, parmaskinke og trøffel er en vildt kombination (must-try).
Jeg valgte en tuntartar med sesam, mango og avokado. Så lækkert som det lyder? Så lækkert var det også! Faktisk var det den bedste tartar jeg nogensinde har smagt.

fullsizerender-10

Da forretten var nydt til unika, prøvede vi os an med en mellemret bestående af hjemmelavet pasta med spicy tomatsovs, squash, fennikel og parmesan. Utrolig lækker ret! Det viste sig så bare, at være en ordentlig portion. Langt mere end hvad vi havde forventet. Så allerede her blev maverne en smule (læs: meget) udfordrede!
Men dejligt smagte det!

img_6476

Dernæst nåede vi til hovedretten. En juicy burger med hele mulevitten til min kære mand, og konen her fik sig en omgang stegt kyllingebryst med kirsebærsauce, syltede svampe, spinat og pinjekerner. Mmm mmm mmm! Begge retter var lige i øjet og trods manglende plads i maven, fik vi overraskende nok spist nærmest det hele.

fullsizerender-8

Herefter sad vi og sundede os i lidt tid og sluttede aftenen af med en choko-dessert og en Hugo! (en drink bestående af hyldeblomst, champagne og andet godt).

fullsizerender-7

Vi, og vores glade maver, takker Avenue for en helt igennem fantastisk aften.
Jer der ikke har haft fornøjelsen af deres gode service og dejlige mad; go for it! I har i hvert fald en klar anbefaling fra herfra.

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KAN JEG KALDE MIG KØBENHAVNER NU?