10 TING I IKKE VIDSTE OM MIG - SKREVET AF MIN KÆRESTE

KAN JEG KALDE MIG KØBENHAVNER NU?

Hey loves!
Jeg har boet i København i næsten en måned. Og ja, det er vidst officielt nu, at jeg er flyttet fra reden. Min mor havde den elektriske tandbørste med, sidst hun var på besøg. Så. Jeg tror også at min moar er indforstået med det, haha. xD

Derudover har jeg lige været til endnu en jobsamtale her i København. Og denne gang gik den fandme hjem!!!! HELL YEAH.
Dette betyder at jeg ikke længere skal bekymre mig om ansøgninger, økonomi og andre drænende ting.
Det er simpelthen en kæmpe lettelse, endelig at få et positivt udfald på de mange bestræbelser. Jeg har søgt arbejde i 1,5 måned, så jeg er mere end lykkelig over at samtalen gik i hus i dag. Jeg er blevet ansat i Lufthavnen, i Bülow Lakrids som salgsassistent. Helt perfekt! Ansættelsen træder i kraft start Oktober.
Men kan jeg så kalde mig københavner nu? Bosat på Islands Brygge, nu belært i metro og S-tog, kommende ansat i lufthavnen og fortrolig med en masse myldrende mennesker overalt? Tjo, de nævnte ting kan jeg nu godt krydse af på listen. Når det så er sagt, vil jeg altid være en bornholmer! Uanset hvor vant til København jeg bliver eller hvor længe jeg er bosat i storbyen. Én gang bornholmer, ALTID bornholmer. 😉

Alt i alt har den her torsdag været ren optur, hvilket er grunden til, at vi skal fejre det med en lækker middag i aften. Det eneste der ikke spiller for mig i dag er, at der er en forkølelse, som sniger sig stille ind i min tilværelse…   -.-

thumbnail_fullsizerender

– T <3

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 TING I IKKE VIDSTE OM MIG - SKREVET AF MIN KÆRESTE