MOR PÅ BESØG & 19 MDR. MED KÆRESTEN

10 TING I IKKE VIDSTE OM MIG – SKREVET AF MIN KÆRESTE

Hey loves.
Nogen af jer har skrevet lidt spørgsmål til min kæreste, angående ting I ville vide om mig, men fra hans synsvinkel. Derfor har jeg ladet Sebastian overtage dagens indlæg, som I kan læse nedenfor.

– T <3

21015275_10211772158676960_745541269_n

1. Hvad var dit førstehåndsindtryk af Thea?
– Mit første indtryk af Thea var, at hun var en meget bestemt og fast besluttet kvinde. Men samtidigt den sødeste pige der gjorde lige hvad hun havde lyst til.
2. Har T en eller flere dårlige vaner?
– En af de dårligste vaner ved hende er, at når hun hikker siger hun den mærkeligste lyd jeg nogensinde har hørt. Sådan lidt som om et æsel hiver efter luft, men ikke rigtigt kan få det. En anden dårlig vane er, at hun altid stjæler mine varme sokker og graver sig langt under dynen, så jeg ikke kan få dem. :’)
3. Beskriv Thea med 3 ord
– Dejligste i verden.
4. Hvad er det pinligste hun har gjort?
– Det mest pinlige hun nogensinde har gjort, var at hun tog mig, som om jeg vejede et gram og begyndte pludselig at vugge mig som en lille baby. Totalt out of nowhere :O
5. Theas bedste kvalitet?
– At hun elsker mig for den jeg er, men at hun også acceptere alle andre for dem de er. Alle er forskellige og hun er rigtig god til at sætte sig ind i andres situation og forstå dem. Hun lytter altid på hvad folk har at sige, og tager det til sig. For mig, er hun den jeg kan snakke bedst med, om stort set alt. Hvis jeg har noget på hjertet og ikke har så meget lyst til at snakke om det, hjælper hun mig til at få det ud på en god måde og hjælper mig igennem det. – ligesom hun ville hjælpe alle andre. Jeg kunne ikke ønske mig noget bedre end en kæreste der forstår mig og hjælper mig, og det er lige hvad Thea gør.
6. Hvis hun skulle mødes med en kendis, hvem skulle det så være?
– The Weeknd, uden tvivl! Eller Lana del Rey.
7. Hvilken film sætter hun på, hvis det var hendes tur til at vælge?
– Disney every time… Tegnefilm eller animation. Der er fuld børnehygge op i hendes filmhumør.
8. Hvad er Theas livret?
– Alt hvad jeg laver til hende 😉 Men hovedsageligt thai og sushi.
9. Hvad er Theas guilty pleasure?
– Chokolade helt sikkert, men på første pladsen ligger Ferrero Rocher. Her den anden dag havde jeg købt en stor pakke til hende (med henblik på at vi måske kunne dele den til en film), som vi spiste et par stykker af, da vi ville gemme resten til dagen efter. Da jeg så kom hjem fra arbejde, var de næsten alle væk.
Man må selvfølgelig heller ikke glemme hendes trængsel til nusning. Hver aften: “Nus mig lige i søvn skat” 😀
10. Har hun et ord eller en sætning, som kendetegner hende?
– Nah, nærmere en lyd… hendes hik ……. Kan du ikke finde hende, skal du altid bare være stille i 2 min, og så hører du lyden “hhrrikkk”.

– S

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MOR PÅ BESØG & 19 MDR. MED KÆRESTEN