10 TING I (MÅSKE) IKKE VIDSTE OM MIG

MOR PÅ BESØG & 19 MDR. MED KÆRESTEN

Hey loves.
I går havde jeg en fantastisk fredag. Min mor rejste en tur til København, kom og så lejligheden, og var sammen med min kæreste og jeg. Efter en kop varmt i hjemmet, tog vi til Den Blå Planet. Hold nu op en oplevelse! Det kan klart anbefales!! Smukt, smukt, smukt.

fullsizerender-7

img_6267

img_6281

img_6300

img_6273

img_6295

img_6220

Efter den skønne udflugt i det store blå, tog vi ud for at spise lækker aftensmad.
Dagen sluttede med endnu en kop varmt og lidt afslapning i den røde sofa, før jeg igen måtte kramme min mutti farveller og vi ses.
Jeg glæder mig allerede til næste besøg.
Så alt i alt kunne dagen ikke have været bedre!

I dag, lørdag, fejrer Sebastian og jeg vores 19  mdr. sammen. Vi skal se gyseren IT i biffeliffen, så det bliver jo spændende! I ved jo ud fra mit tidligere indlæg, hvad der sker når jeg ser gyserfilm. 😀

– T <3

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 TING I (MÅSKE) IKKE VIDSTE OM MIG