STATUS PÅ MIT KRUSEDULLE LIV

10 TING I (MÅSKE) IKKE VIDSTE OM MIG

Hey loves!
De her slags indlæg holder jeg en del af, selvom det godt kan være svært at grave facts frem om sig selv til tider. xD
Men det er underholdende at læse, og specielt heller ikke kedsommeligt at skrive! Grunden til at jeg vælger, at dele mine lidt mere personlige og til tider private sider med jer her på bloggen, har en helt naturlig årsag. Jeg føler, at I igennem bloggen, kan lære mig en del bedre at kende som menneske. Og dette betyder faktisk ret meget for mig. At læse en blog er én ting. Men at have kendskab til personen bag bloggen, er en helt anden snak.

img_5474

1. Jeg tror på skæbnen, men også på, at vi alle er med til at skabe den med de valg vi tager på vejen. Der er en dybere mening med alt. Alt er som det skal være, også når vi tror det stik modsatte; alt sker af en grund.
2. Jeg er en meget dominerende og målrettet kvinde.. Jeg ved hvordan jeg vil have tingene gjort og hvordan det skal udføres. Det vil sige, at hvis der aldrig bliver givet grønt lys til noget jeg vil eller har sat mig for, er jeg villig til at gå over for rødt.
3. Mine svagheder er chokolade, dybe samtaler & min familie. Jeg er nok det man vil kalde tæt knyttet og stærkt forbundet til det følelsesmæssige familiebånd.
4. Min besættelse af Game of Thrones stikker helt af. Jeg så alle sæsonerne på ca. 2 måneder…
5. Hvis jeg skulle have 3 materialistiske ting med på en øde ø, ville det nok være en god roman af Ben Elton, et nostalgisk billedalbum og min mobil.
6. Jeg hører legit alt slags musik. Mest rap, pop og alt med Lana Del Rey.
7. Jeg har gået til gymnastik, fodbold, musik og ridning.
8. Jeg elsker at se gyserfilm! Men får ALTID mareridt de mange efterfølgende nætter. Øv bæv.
9. Jeg elsker pesto og kommer det stads på A L T.
10. Jeg føler meget. Det man vil kalde for særligt sensitiv. Jeg har det med at analysere og filosofere på et dybere plan.

Tak fordi I læser med & følger mig i mit blog-univers.

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STATUS PÅ MIT KRUSEDULLE LIV