MINE YNDLINGS CITATER

STATUS PÅ MIT KRUSEDULLE LIV

Hey loves.
Shit, hvor skal jeg starte. Øhm..

21290976_10211831033708799_1742264563_n

For det første er jeg flyttet til København. Det vil sige, at det næsten er officielt. Når jeg får hentet min elektriske tandbørste, som er hjemme på Bornholm, SÅ er jeg for good flyttet hjemmefra – det mener min kære mor i hvert fald. Jeg har lige fået mit tøj herover. Eller det vil sige noget af mit tøj. Jeg havde tre fyldte skabe hjemme hos min mor, og her i lejligheden har jeg et halvandet skab (det var en udfordring). Heldigvis fik jeg plads til alt, hvad jeg havde pakket ned!
Og når ja. Så er jeg arbejdsløs. Ej okay, det lyder en smule dramatisk… Men sagen er den samme. Jeg søger på livet løs, men har endnu ikke fundet et fuldtidsarbejde her i København. Desværre.
Jeg føler mig en smule presset, idet jeg ikke ville kunne være i stand til at betale huslejen på længere sigt uden et fuldtidsarbejde. Damn, når men livet er ikke altid en glidebane der bare fører en frem på nul komma fem. Ting tager tid og jeg må bare være tålmodig. Apropos tålmodighed; min læbe, som har været følelsesløs siden jeg fik fjernet mine visdomstænder operativt, er stadig til besvær. Dog er det blevet en anelse bedre. Jeg fik at vide, at der kunne gå 6 mdr. til et helt år før jeg kan mærke min underlæbe helt og holdent igen. Det stinker sgu langt væk, men hellere dét end et varigt mén.

Jeg har også lige udlevet det københavnske natteliv for første gang. Jeg er fan. Og måske en smule tilbøjelig til at blive afhængig. xD

I morgen bliver en opturs-fredag! Min dejlige mor kommer nemlig til København. Hun skal se lejligheden, drikke en kop kaffe sammen med os, og når tiden er til det tager vi i Den Blå Planet. Hverken min mor, Sebastian eller jeg har været der før, så det bliver pretty exciting! Til aften skal vi ud at spise, og derefter rejser hun tilbage til Bornholm. Det bliver enormt dejligt at se, kramme og være i hendes selskab igen.
Og når ja forresten, så har Sebastian og jeg 19 måneders dag i morgen. Fredagen kan KUN blive helt fantastisk.

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE YNDLINGS CITATER