DERFOR STOPPEDE JEG I FITNESS, & BEGYNDTE IGEN

PEANUTBUTTER THAI

Hey loves!

For det første vil jeg gerne undskylde fraværet her på bloggen. Jeg er i fuld gang med at finde et fuldtidsjob i København, så jobansøgninger er blevet prioriteret højere end bloggen lige pt..

Min kæreste og jeg lavede en af vores mange lækre thai retter i går, og opskriften var heftigt efterspurgt!

Når vi laver mad, smager vi altid til efterhånden, så opskriften varierer måske gang efter gang. Gårdagens dish var dog helt perfekt! Nedenfor finder I opskriften, som er til fire personer.

Ingredienser:
Olivenolie
Et skvat citronolie
2 fed hvidløg
1 frisk chili
500 gram Kylling
2 dåser kokosmælk
3 spsk. Peanutbutter – alt efter behov
3 spsk. Soya
1 spsk. Fiskesovs
Peanuts
3 peberfrugter
1 dåse bambus

Fremgangsmåde:
1. Held olivenolie på stegepanden og steg den hakkede chili samt hvidløg – steg i ca. 2 minutter.
2. Kom et skvat citronolie på panden og steg herefter den skiveskårede kylling.
3. Hæld begge dåser kokosmælk i.
4. Kom peanutbutter i og rør godt rundt.
5. Tilsæt soya, fiskesovs og bambus.
6. Lad retten stå og simre i 10 minutter (til det har en cremet konsistens).
7. Hak peanuts og peberfrugt og kom det i retten.
8. Drys hele peanuts over retten inden servering.

fullsizerender

Serveres med basmatiris.
Enjoy!

T <3

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DERFOR STOPPEDE JEG I FITNESS, & BEGYNDTE IGEN