CPHFW 2017

PEANUTBUTTER THAI

Hey loves!

For det første vil jeg gerne undskylde fraværet her på bloggen. Jeg er i fuld gang med at finde et fuldtidsjob i København, så jobansøgninger er blevet prioriteret højere end bloggen lige pt..

Min kæreste og jeg lavede en af vores mange lækre thai retter i går, og opskriften var heftigt efterspurgt!

Når vi laver mad, smager vi altid til efterhånden, så opskriften varierer måske gang efter gang. Gårdagens dish var dog helt perfekt! Nedenfor finder I opskriften, som er til fire personer.

Ingredienser:
Olivenolie
Et skvat citronolie
2 fed hvidløg
1 frisk chili
500 gram Kylling
2 dåser kokosmælk
3 spsk. Peanutbutter – alt efter behov
3 spsk. Soya
1 spsk. Fiskesovs
Peanuts
3 peberfrugter
1 dåse bambus

Fremgangsmåde:
1. Held olivenolie på stegepanden og steg den hakkede chili samt hvidløg – steg i ca. 2 minutter.
2. Kom et skvat citronolie på panden og steg herefter den skiveskårede kylling.
3. Hæld begge dåser kokosmælk i.
4. Kom peanutbutter i og rør godt rundt.
5. Tilsæt soya, fiskesovs og bambus.
6. Lad retten stå og simre i 10 minutter (til det har en cremet konsistens).
7. Hak peanuts og peberfrugt og kom det i retten.
8. Drys hele peanuts over retten inden servering.

fullsizerender

Serveres med basmatiris.
Enjoy!

T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CPHFW 2017