I'M TOO BUSY

KAN DU HELLER IKKE SOVE?

Hey loves.

Nogen gange tror jeg seriøst, at min hjerne er på steroider – specielt om natten. Tankerne kører rundt som et ustoppeligt tandhjul, og mine øjne flakker rundt under de lukkede øjenlåg. Hvorfor tænker jeg så meget efter mørkest frembrud? Og sjovt nok er det mest på negative ting.
Lidt tankevækkende, hm. Måske de negative tanker har en slags forbindelse til mørket. Ligesom når en vinterdepression rammer en hårdt som en tung hammer. Mørke går nok bare hånd i hånd med mørke.
Jeg spekulere lidt på, om jeg er den eneste med mørke tanker efter mørkets frembrud? Eller har I også positive og glade tanker, når I ligger søvnløse? Uanset hvad, er det sku lidt irriterende. Jeg tænker bedst om natten. Skriver bedst om natten. Måske skyldes det bare tomrummet? Mørket. Det eneste tidspunkt, hvor vi ikke bliver påvirkede af ting rundt om os; mennesker, omverdenen. I vores søvnløshed dér i mørket, føler og mærker vi os selv på en helt anden måde. En sårbar måde. Det er i hvert fald den bedste forklaring jeg kan komme frem til.

17806970_10209072253383107_1614181050_n

Søvnløshed og tankemylder er for mig timer, hvor jeg primært tænker på ting jeg har gjort galt, ting jeg er ked af, fejl og mangler. Ønsketænkning ville være, at jeg begyndte på en slags ramse. En ‘godnat reminder’ ramse. Sådan én man lige messede for sig selv, før man lagde sig til rette under dynen. For helt ærligt, bare fordi natten har lagt sig over byens tage, skal jeg ikke pludselig give slip på mine positve energier. Jeg skal holde FAST, skal jeg! Huske mig selv på, at jeg er elskværdig, nok, god og lige som jeg skal være – et menneske. MIG.

Så godnat min ven. Jeg er sikker på, at hvis du ligger søvnløs, ligesom mig, med de mørke tanker flakkende om ørerne – så husk på ovenstående. DU skal også holde fast i dine positive vibes. DU skal også huske på, at du er elskværdig, nok, god og præcis som du skal være – et menneske. DIG.

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'M TOO BUSY