WHAT I EAT IN A DAY #2

I’M TOO BUSY

”I’m too busy watering my own grass to notice if yours is greener” 

Hey loves.

Ovenfor stående citat er virkelig en guldmine.
Nogen gange tænker vi mennesker for meget. Vi tror at naboens græs er grønnere end vores, at kæresteparret på den anden side ad gaden er lykkeligere, at kollegaen har noget bedre at komme hjem til, og at vores venner og veninder har et spændende og rigere liv end os selv.

Slå de tanker ud af skallen. Og spark dem langt væk.
Græsset er ikke grønnere på den anden side. Græsset er grønnest dér hvor man vander det. Derfor er der en signifikant vigtighed i, at fokusere på ens eget liv, vande og give det næring, frem for at falde i en skinsyge og samtidig betvivle sit eget livs lykke.

Jeg er selv nået til det stadie i livet, hvor mit fokus ligger på at vande mit eget græs. Gøre det grønt. Holde det grønt. Bare rolig, jeg skal nok spare jer for poetiske beretninger. Pointen er blot, at hvis vi gør hvad vi kan, med hvad vi har, der hvor vi er – så gør vi det rette.

20863968_10211688991437831_460468416_n

I må have en dejlig dag! Og husk nu; det er ofte hvad man selv gør det til.

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHAT I EAT IN A DAY #2