SÅDAN HOLDER JEG EN GOD FERIE ØKONOMI

TING JEG GØR PÅ DE SOCIALE MEDIER….

Hey loves.

Har I også et par ting, som I gør på de sociale medier? Noget der gentagende gange ender med at ske og til sidst må man bare erkende, at det er blevet en normalitet i dit digitale univers?

21100464_10211772225318626_41322452_n

Jeg har en mega dårlig vane med at gemme nærmest ALLE billeder i den forholdvist nye “gem” knap på Instagram. Jeg gemmer, gemmer og gemmer. Faktisk tror jeg, at jeg har flere billeder i min gemt-feed end på min egen IG-feed. Lidt tankevækkende, men jeg kan sku ikke lade være! xD

Der er også lige det der med at jeg scroller ned på min startside på Instagram, tjekker tags og kommentarer under forskellige billeder, og pludselig er jeg inde på min venindes venindes kærestes venindes kusines profil, som jeg på ingen måde kender. Faktisk aner jeg ikke hvor mange profiler jeg har gået igennem og stalket for til sidst at nå frem til denne persons madbilleder og diverse selfies.

Noget andet jeg gør er, at tage et screenshot af et billede eller en tekst, som jeg for Guds skyld skal huske, men alligevel ender det med at billedet bare ligger i kamerarullen og fylder…. Dette gør jeg alt for ofte.

Kan I relatere til nogle af disse ting? Eller er det bare mig? xD

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅDAN HOLDER JEG EN GOD FERIE ØKONOMI