VORES BILLEDALBUM FRA RHODOS

SÅDAN HOLDER JEG EN GOD FERIE ØKONOMI

Hey loves.

De sidste år har jeg rejst en del til mange forskellige lande. På mine rejser plejer jeg altid at spare hist og her for at undgå et overforbrug. Jeg planlægger dog ikke min ferie/rejse økonomi på forhånd, da det jo er en tid, hvor man skal nyde og slappe af for alverdens bekymringer.

21074207_10211772227798688_1472855690_n

En af de ting der hurtigt kan koste en del penge er den lækre mad på restauranter. Her har jeg typisk gjort det, at morgenmad, og nogen gange middagsmad, bliver købt ind i et supermarked. På vores kæreste-ferie til Rhodos købte vi ind til morgenmaden. Æg, tomat og løg. Vi lånte olie, salt og peber fra hotellet, hvilket udgjorde en lækker morgenmad bestående af scrambled eggs eller spejlæg.
På min rejse som backpacker, havde min veninde og jeg ikke mulighed for at lave den slags morgenmad, idet der ikke altid var et køkken til rådighed. Derfor købte vi brød, frugt og andet ind.
Når man selv laver et eller to måltider på ferien, kan man gå all in om aftenen, uden at bekymre sig om budget. Lækker mad på restaurant samt drinks.
Dette virker godt i mit eget tilfælde, men hvis man vil gå all in på hele ferien, er det selvfølgelig dét man gør!

En anden ting jeg plejer at holde øje med angående en god ferie økonomi er, at vælge de billige fly afgange. Ja, måske skal man op midt om natten, men der er helt sikkert penge at spare!

Undersøg transport mulighederne. Vi ved alle sammen at det er en luksus at blive transporteret med taxa, men en anden lærdom vi alle er bevidste om er, at bus og tog jo er den billigste måde at komme rundt på.

Når man er et nyt sted i verden, kan man hurtigt blive grebet af en udenlandsk shoppe-stemning i de farverige shops. Hver gang at jeg får øje på noget, stiller jeg mig selv dette spørgsmål: ”Kan du leve uden den her dimsedut? Yes or no..?”
En anden god måde er at lade pengene blive på hotellet… Den virker hver gang! xD

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VORES BILLEDALBUM FRA RHODOS