LANGTIDSHÆVET BRØD MED SOLSIKKEKERNER & CHIAFRØ

DU VED AT DIT FORHOLD TIL BLAND-SELV SLIK ER PROBLEMATISK NÅR….

Hey loves.

Jeg VED, at jeg langt fra er den eneste med et slik-elskende hjerte. Altså hvem kan (og vil) holde sig fra chokolade, lakrids og sure vingummier??? For faaaan – det skidt er jo mega lækkert.
Jeg elsker i hvert fald bland-selv slik, mest af alt fordi man selv mixer en pose med alle sine favorit ting! Mulighederne og kombinationerne er uendelige. Mmm, mmm, MMM.

20861498_10211704277219966_1195486546_o

Allerede her kan I fornemme at mit forhold til bland-selv slik er en smule problematisk… Jeg er liidt for vild med det. Men der er skam også andre tegn på, at forholdet mellem dig og slikket er en anelse problematisk.

Et klart tegn på at du er afhængig af bland-selv slik er, når du allerede har blandet posen i dit hoved, før dine ben træder ind i butikken….

Et andet tegn er, at du går systematisk igennem butikken, men helst hele TO gange. In case at du nu skulle have glemt et vigtigt stykke et-eller-andet.

Du ved også at slikket og konceptet har overtaget kontrollen, når du køber rå mængder chokolade eller andet ind. Lager er jo sparsomt og økonomisk i længden… 😉

Et andet statement er, at du går efter de billige steder at blande slik. Millionær er man jo ikke!?? Derfor tages der altid en slikpose med i biografen, som du selvfølgelig har blandet forinden. Snoller i biffen er for rigmænd… Og hellere en stor og billig pose end en lille og dyr. xD

Den sidste ting er slem. Du nægter at blande en slikpose med andre end dig selv. Din måde er bedst og sådan er dét bare.

Kender du dette?
Hvis du gør, så har vi to det nok på samme måde; et problematisk forhold til bland-selv slik, men vi ved også begge to, at livet er for kort til begrænsninger (specielt når vi taler om chokolade).

– T <3

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LANGTIDSHÆVET BRØD MED SOLSIKKEKERNER & CHIAFRØ