CPHFW 2017

GETTING READY FOR VACATION

Hey loves!
Ihj altså, kæreste-ferien nærmer sig med hastige skridt nu! Der er kun tre dejlige dage til at vi sætter kursen mod Rhodos. Det er første gang at Sebastian og jeg skal plante vores ben i Grækenland, hvilket er lidt sjovt! Dét at udforske et nyt land sammen som et par, både kulturen, maden, naturen og menneskerne, er bare kanon!

I går vekslede vi penge og i morgen skulle vi gerne kunne krydse alle tingene af på to-do listen!

Vi har begge to fået pakket kufferterne, og jeg håber at indholdet er tilstrækkeligt. Jeg overpakker nemlig ALTID… Derfor har jeg med vilje valgt min mindste kuffert, idet feriens varighed jo er en lille uges tid.

img_6778

Jeg har dog det basic ferieudstyr såsom bikinier, kjoler, shorts, smykker, solhat og solbriller. Så kan det vel aldrig gå helt galt. 😉

img_6781

T <3

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CPHFW 2017