KÆRESTETUREN GÅR TIL...

LYKKEN ER IKKE SLANK

”Du har jo intet at være ked af.”

Hey loves.

Jeg har tænkt på en ting eller to, og nu havde jeg lyst til at dele det med jer. Jeg har næsten altid være hvad man ville kalde for slank, men jeg har ikke altid være glad for mig selv eller min krop. Bare fordi at man ser ud på den ene eller den anden måde, er det ikke nødvendigvis ensbetydende med, at man har det godt eller skidt. Tynde mennesker kan sagtens have mindreværdskomplekser, præcis ligesom overvægtige mennesker. Overvægtige mennesker kan sagtnes have en spiseforstyrrelse, akkurat som tynde mennesker kan have det. Skindet bedrager ofte hvad vi forbinder med sandt og falsk. Vores forventninger og logik kan tit være et slør der dækker over virkeligheden. Bedøm ikke en bog ud fra dets cover. Dan ikke din egen logistik omkring et menneske og dets selvværd.
Bare fordi man ser ud på en bestemt måde, fratager man sig ikke retten til at have de følelser man har. Jeg følte i en længere periode, at jeg ikke kunne tillade mig, at have et dårligt selvværd – men man vælger det bare ikke selv. Følelser kommer og går, men man kan ikke forhindre dem i at dukke op. Ord bør være velvalgte, og når jeg skriver, at forståelse er bedre end medlidenhed, så mener jeg det. Find forståelse for, at alle slags tanker og følelser kan ramme alle slags mennesker. Det kan være svært, men med lukkede øjne ser man måske bedre – så prøv det.

20371161_10211533495030518_1721851323_n

Heldigvis har jeg det dejligt nu, og bekymrer mig ikke om udseende, som jeg engang gjorde. Jeg går op i velvære. I krop og sjæl.

Min pointe med dette indlæg er, at man ikke skal dømme andre eller sætte dem i bås. Livet kan ikke indrammes. Ej heller mennesker.

“People are fighting a battle u know nothing about. Be kind, always”

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KÆRESTETUREN GÅR TIL...