VI HAR BESTILT REJSE!!

NØGLEN TIL DEN PERFEKTE KROP

20370251_10211533495710535_2070064290_n

Hey loves.

I har sikkert trykket jer ind på det her indlæg i håb om at finde nålen i høstakken. Svaret på gåden.
Så snart I så overskriften, tør jeg næsten vædde min stråhat på, at I fik en eller anden ubehagelig følelse i maven. Jeg må desværre skuffe jer. Jeg kan ikke dele nøglen til den perfekte krop med jer, for den findes ikke. Jeg gentager – DEN PERFEKTE KROP FINDES IKKE.
Den der ubehagelige følelse vi mærker indeni, når der pludselig kommer tal, mål og beskrivelse på noget der omtales som værende “perfekt” får os straks til at reflektere det direkte tilbage på os selv.

“Hmm, sådan ser jeg ikke ud….”, “.. så må der være noget galt med mig.. Jeg er ikke sådan som man bør være.”

Det her indlæg er faktisk en form for reminder til jer, som har klikket jer ind på dette blogindlæg med ondt i maven; der findes ikke en perfekt krop, så lad være med at opsøge den – hverken på internettet eller noget andet sted. Vi ser sku ud som vi gør. Alle som én er vi forskellige. Og jeg er sikker på, at du er helt vildt dejlig uanset hvordan du ser ud. Lidt en snyde overskift, specielt hvis nogle af jer havde forventet en eller anden form for hemmelighedsfuld udveksling. I stedet for fik I en omgang selvkærligheds sludder, som faktisk er pisse vigtig at huske sig selv og hinanden på!

Nu har dem af jer, som klikkede ind på indlægget med dårlig samvittighed fået et rap over nallerne (som man siger), og jeg håber at I tager det til efterretning og undgår overskrifter som denne fremover.
Lad nu for Guds skyld være med at sammenligne jer selv med andre. Tænk hvis en smuk rød rose skimtede tværs henover græsplænen, og dér fik den øje på en flok gule tulipaner. Nu føler rosen sig uperfekt og anderledes… Det er der jo ingen grund til. Forskelligheder gør os ikke mindre værd, mindre smukke eller mindre noget som helst andet! Individualitet er en styrke!
Føl velbehag, nydelse og styrke i dig selv og alt hvad du er og gør!

Du er helt dig selv. Helt din egen. Dét er det eneste rigtige.

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VI HAR BESTILT REJSE!!