16 FACTS OM MIG

VI HAR BESTILT REJSE!!

Hey loves!!!

Efter en hel del overvejelser, har min kæreste og jeg nu fået bestilt rejse (det skete i mandags for at være præcis). I første omgang ville jeg helst bare blive i Danmark. Jeg har et par ting at tænke på lige pt. Og derudover har jeg lige været ude på mit livs backpack-rejse. Rejsen som backpacker tog mig til syv lande, og en fire måneders lang rejse tager hårdt på kontoen. Derimod har Sebastian arbejdet, arbejdet og arbejdet hjemme i Danmark. Han har brug for ferie, og selvom jeg ikke har det helt på samme måde, gik det til sidst op for mig, at vi bare skulle tage afsted! Jeg vil så gerne gøre ham glad, og en rejse for kun os to er efter nærmere omtanke much needed! Sebastian og jeg er sjældent helt alene i længere tid af gangen. Vi har jo et langdistanceforhold, så når vi mødes er der en del at catche op på og ofte mange planer. Derudover bor Sebastian med en ven, som ikke altid har været lige happy happy for mine besøg i lejligheden.. Well, sådan er det! Det bliver nu bare dejligt, at være os to på en lille ø. Kun os to. En rigtig romantisk kæreste-ferie! Hold kæft jeg ser frem til det!! Vi rejser midt August, så hvis I vil vide hvor turen går hen, må I vente lidt endnu.. 😉

20370650_10211533495390527_937503034_n

– T <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

16 FACTS OM MIG