ÉN OVERLEVER

WHAT I EAT IN A DAY

Hey loves.

Selv elsker jeg at få inspiration til nye idéer hvad angår morgenmad, middagsmad og selvfølgelig også aftensmad. En sund levevis skal være lækker og balanceret. Kroppen har brug for lidt af det hele.

Morgenmad:

img_6647

img_6646
Denne morgen har jeg lavet en lille energy-bowl med en masse godt. Banan, kiwi, græskarkerner, cashewnødder, skyr og hindbær vincotto. En mættende men let anretning der holder energien oppe i morgentimerne. (Ps. Nej, jeg spiser ikke blomsterne, det var bare lidt pynt til billedet, hoho).

Middagsmad:

img_6657

Rugbrød, rugbrød og atter rugbrød! #DanskermedstortD ! Jeg elsker rugbrød og jeg elsker at lave forskellige madder alt efter hvad køleskabet har at byde på! Her har jeg lavet en mad med broccolipuré, ost, dild og soltørrede tomater.

Aftensmad:

20227066_10211521839019125_1103527058_n
Bruschetta med solmodne tomater, løg, frisk basilikum og hvidløg, samt en omgang lav-selv-tapas (Avokado, melon, parma, hjemmedyrket salat, carpaccio, laks, en masse ost, en eller anden fancy pølse jeg ikke kan huske hvad hedder, celleri, alioli, pesto og HUMMUS. Så lækkert!

Jeg håber at I nød at læse med, og måske fik en idé eller to til et måltid.

– T <3

(Og når ja, så plejer jeg også at snacke i aftentimerne. Typisk chokolade (en hel masse chokolade), men da det er en regnfuld sommer lige pt. hygges der med pandekager i stedet for! Hehehehe).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ÉN OVERLEVER