DÉT VILLE JEG ØNSKE JEG HAVDE VIDST INDEN JEG FIK KÆRESTE

ÉN OVERLEVER

Hey loves.

Kender I udtrykket ”To ulve, kun én overlever”? Jeg kendte det ikke.. Ikke før jeg hørte det i et eller andet amerikansk drama. Meningen bag lige præcis dén sætning, fangede mig.
Brug din fantasi og forestil dig, at du har to sultne ulve i sindet. De bor indeni dig. Den ene ulv er god og den anden er harmfuld. To modsætninger. De her ulve er ikke kødædere, heller ikke en undergruppering af kødspisere, faktisk er ulvene helt og holdent veganere – men de spiser faktisk heller ikke plantebaseret. Hm.. Én ting er dog sikkert og vist – de SKAL fodres.
Det er så her, at pointen titter frem fra sit skjul. Den gode ulv fortærer alt det dårlige; mørke tanker, dårlig selvtillid, lavt selvværd, mindreværdskomplekser, depression og skyldfølelse. Den harmfulde ulv er derimod sulten efter alle de gode energier, glæde, fremgang, lykke, smil, fornøjelse, begejstring og velbehag.

De tanker, energier og følelser vi nærer, er dem der vokser sig stærke. Det er dem der overlever.
Så det er faktisk op til os selv, hvilken af de to ulve vi vil fodre.
Den gode, eller den harmfulde?
De positive energier eller de negative.

20269999_10211509973162486_1672841264_n

Sørg for at vælge rigtigt! (hint – den gode. ALTID)

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DÉT VILLE JEG ØNSKE JEG HAVDE VIDST INDEN JEG FIK KÆRESTE