MIN NYE KÆRESTE SØREN

DÉT VILLE JEG ØNSKE JEG HAVDE VIDST INDEN JEG FIK KÆRESTE

Hey loves.
Endnu et personligt indlæg og lidt flere ord om emnet kæresteri (det ved jeg at I elsker!).

20217128_10211499040729182_1513144165_n

Jeg er i mit første forhold, med min første rigtige kæreste. Egentlig er jeg ret glad for, at jeg bare sprang ud i det. Altså ud i, at være i et fast forhold. At jeg bare sagde ”JA”, da han spurgte mig, om jeg ville være hans kæreste. Det var skræmmende, men på en eller anden måde så vidste jeg at det var det rigtige. Sådan følte jeg det nemlig i maven og ind i hjertet.

Men, men, men. Selvfølgelig er der et par ting, som jeg ville ønske jeg vidste, inden jeg fik kæreste.
Den første ting jeg ville ønske var, at jeg elskede mig selv inderligt og 100% ærligt. Det gjorde jeg desværre ikke, og når man ikke elsker sig selv, kan det være svært at vise en dyb kærlighed overfor et andet menneske.
Heldigvis kom min selvkærlighed nogenlunde hurtigt til mig inde i forholdet. Jeg blev mere selvsikker, kærlighedsfuld og PISSE glad!

En anden ting jeg ville ønske at jeg havde vidst var, at man bør snakke om hinandens grænser så hurtigt som muligt i et forhold. Selvfølgelig skal det helst komme af sig selv, men jeg tror der er en vigtighed i, at forklarer hinandens skillelinjer forholdsvist hurtigt – hvad er ok? Hvad er ikke ok? Skriver vi hjerter eller ”søde” til andre, eller kun indbyrdes?
Der er mange ting der pludselig kan udløse et skænderi, hvis ikke der er blevet talt om tingene.

Den tredje ting jeg ville ØNSKE jeg havde vidst før et fast forhold er, hvor skønt det er at have en partner! Et menneske ved ens side – til gode og dårlige tider. En kæreste og bedste ven. En man kan nærmest alt sammen med. Det er virkelig en form for lykkelig eufori.

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN NYE KÆRESTE SØREN