NOGET OM AT UNFOLLOWE 62 INSTAGRAM-PROFILER

2 VS. 17 MDR. I ET FORHOLD (MIN EGEN ERFARING)

Hey loves!

Jeg har længe ville skrive et blogindlæg om, hvilke forandringer der sker i løbet af et forholds tidslinje. Jeg har været sammen med min kæreste i lidt over 17 mdr. Og snart i 2 år, hvis man tæller fra den første opblussende flamme – men det gør vi ikke, vi tæller fra dagen kæreste-titlen blev aktuel. En helt speciel dag, som jeg også har skrevet om HER.

På denne tid, har vores forhold ændret sig utrolig meget! Og det er lige som det skal være. Vi er begge vokset og blevet ældre. Det er kun blevet bedre og bliver kun bedre!

barbie-comfortable-forever-goals-favim-com-2901954

Jeg tænkte at det ville være sjovt, at sammenligne forskellige ting i et forhold, alt efter hvor længe man har været sammen. Udgangspunktet i indlægget vil være mit eget synspunkt, fra mit eget forhold med Sebastian, og mine egne erfaringer hertil.

I starten af et forhold er ALT nyt. Mennesket du har forelsket dig i, svigerfamilien, grænser, dig selv, jeres modsætninger, ligheder etc.

Jeg husker tydeligt de første par måneder. Toiletbesøg var som sendt fra helvede!!! Jeg ville bare være et blomster-væsen der hverken skulle tisse, skide eller bøvse. Faktisk ville jeg slet ikke virke menneskelig i nærheden af ham. Jeg ville bare være et slags super-human, der på ingen måde kunne gøre noget der grænsede til pinligt. Men som bekendt, ved vi alle jo, at man ikke kan holde på, hvad man ikke har i hænderne… Når blæren skal tømmes, så skal den altså tømmes. Og når man har spist stærk mad, ja.. I har fanget min pointe. 😀

Der sad vi så, inde på hans værelse og så film. Jeg kunne finde på at holde mig i et par timer, bare fordi jeg ikke ville gå på toilettet. Tænk hvis han hørte mig? Mit tis? Hvis det nu var en af de gange strålen bare ville lyde som et heftigt vandfald… Jeg husker min lille stemme der stille meddelte, at jeg lige skulle tisse. Når jeg så endelig havde slået røven i sædet, sad jeg og sjat-pissede. Det gjorde chancen minimal for, at han ville høre det!

Når vi så skulle sove, sørgede jeg for at fjerne min makeup så sent på aftenen som muligt! Jeg var slet ikke glad for at han skulle se mit ansigt “nøgent” og for den sags skyld også min krop. Forelskelse og usikkerhed. Hvad nu hvis jeg skuffede? Ikke levede op til forventningerne? Well, vi lagde os til at sove og selvfølgelig blev der cuddlet! Jeg husker tydeligt at jeg trak maven ind, så den ikke hang når jeg lå på siden. Haha!

Selvfølgelig havde jeg sat mit vækkeur tidligt dagen efter, så jeg om morgenen kunne skynde mig ud for at lægge en ny, frisk og fræk makeup! Jeg havde på ingen måde en interesse i at være morgengrim i hans selskab! No way.
Generelt sørgede jeg bare for at vise det bedste af mig selv. Makeup, nybarberet, perfekt.

Nu har jeg fundet ud af, hvad det bedste man kan vise i et forhold er; den man er. Sig selv. Afslappethed. Kærlighed. At elske en person præcis som han/hun er. Ved at vise præcis hvem man er, viser man det bedste af en selv.

Forholdet forandrede sig med tiden. Til det bedre! Til det menneskelige.
Nu har vi været kæreste i 17 mdr. Og alt det ovenfor nævnte høre en sjov fortid til (det er da lidt komisk at tænke tilbage på!). Toiletbesøg er ikke længere sendt fra helvede. Det er blot en almindelig hverdagsting. Ikke noget jeg finder skamfuldt. Overhovedet ikke. Der er ikke det der ‘forsigtigheds-filter’ længere. Sætninger som “Skat, jeg går lige ud for at skide”, er lidt for normalt nu.. xD
Det at være morgengrim er heller ikke et problem længere. Slet ikke når ens kæreste bare synes, at man ser dejlig ud, no matter what! Det er virkelig et selvtillids-boost!! Og når ens kæreste har sådan en holdning til tingene, så fuck at suge maven ind! Jeg er en kvinde – ikke en Barbie. Al usikkerheden har bogstavelig talt fortaget sig, hvilket er SÅ skønt.

Nej, jeg er intet umenneskeligt blomster-væsen der hverken tisser, skider eller bøvser – jeg er bare mig og det er lige som det skal være!

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NOGET OM AT UNFOLLOWE 62 INSTAGRAM-PROFILER