DANMARK DEJLIGST

NOGET OM AT UNFOLLOWE 62 INSTAGRAM-PROFILER

Hey loves.

20134509_10211452611048469_494439287_n

Instagram er for mig et medie der skal opfylde TO ting. Den første ting er, at jeg kan være nysgerrig og følge med i bekendte, venner og familiemedlemmers digitale liv. En slags keep-up med alle mulige mennesker, som jeg har forskellige relationerne til. Det er for mig det vigtigste og for den sags skyld også det sjoveste. Den anden ting er, at jeg elsker at blive inspireret. Inspireret af alverdens ting. Billeder, tekster, mennesker, levemåder, budskaber og citater. You name it.

Inspiration skal være positivt, og det er ikke alt på Instagram der giver mig positivt feedback. Derfor, har jeg valgt at rydde op. Jeg vil rammes af positiv energi, når jeg scroller ned på min IG feed. Ikke billeder der får mig ilde til mode. Derfor gik jeg systematisk igennem en masse profiler her den anden dag, og unfollowede forskellige Instagram-profiler, der simpelthen ikke gav mig et positivt kick eller en positiv energi. De sociale medier skal ikke have skylden for, at jeg til tider bliver ramt af et fængslende, negativt mind-set om hvorvidt verden, mennesker og livet skal se ud og skrues samme. I følge min tankegang er dårligt selvværd ikke noget at give de sociale medier skylden for. Ansvaret ligger i bund og grund hos os selv, når vi begiver os rundt på den sociale-net-safari. Tv-reklamer og andre input fra omverdenen kan der ikke gøres noget ved. Lad os derfor fokusere på hvad vi selv er herre over. Jeg har blandt andet fravalgt en del fitness-motivation profiler, idet jeg ikke havde gavn af det. Profilerne nærede mest af alt følelsen af utilstrækkelighed og ikke motivationsfaktoren. Da jeg gennemgik hvem jeg fulgte på Instagram, stillede jeg mig selv et par spørgsmål: følger du den her profil, fordi du ser perfektion, som du selv vil opnå? Eller fordi du får inspiration?

Vi deler alle billeder, tekster og budskaber der er rigtige for os. Hvad vi elsker. Hvad vi selv finder smukt, vigtigt, sjovt og inspirerende. Dem jeg har unfollowed, har intet gjort galt. De deler hvad de vil dele – præcis ligesom jeg selv gør. Det er udelukkende mig der vælger dét fra, som sætter gang i mindre positive tanker. 
Nogen gange skal der bare ryddes op. Ryddes op i hvad vi går og fodre vores øjne med. Det er en befriende følelse, at det er op til en selv, hvorvidt man vil se det ene eller det andet på de sociale medier. Jeg er min egen herre over, hvilke ting mine øjne bliver eksponeret overfor.

En oprydning på Instagram tager ikke lang tid. Det er et simpelt stykke arbejde og udfaldet vil kun gøre dig gladere! Lad de glade og positive tanker florere i sindet – dét er vigtigt.

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DANMARK DEJLIGST