HVAD SYNES MIN KÆRESTE OM AT JEG BLOGGER?

6 SIGNS HE’S A KEEPER

Hey loves.
Forhold kommer og går. Sommetider er det ikke meningen, at det nu engang skal holde til evig tid. Kun skæbnen har den vished, også selvom man prøver at agere inkvisitorisk..
Grundet den konstatering, fik jeg lyst til at lave et oplæg omhandlende visse ting der viser, at han virkelig er en keeper!

img_6216

1. Han overrasker dig 
– En sød, uventet besked. Et brev. En overraskelse. Lige når du troede, at han var begyndt at blive en smule forudsigelig, så overrasker han dig alligevel på den ene, eller den anden måde. Det er på denne måde, at romantikken virkelig får næring og vokser sig større og stærkere.

2. Han forstår dig
– Forståelse. Når du er ked af det, ved han hvordan han takler de trillende tårer og flyvende tanker. Du behøver ikke at forklare dig selv på daglig basis; han forstår og acceptere dig for lige den du er.

3. Han har set dine værste og bedste sider
– Han har set dig all dressed up en fredag aften, men også en søndag morgen hvor håret ligner en fuglerede, makeup er ikke-eksisterend og poserne under dine øjne er lige til at tage under armen og smutte ned i Netto. Han har set dig fuld og sårbar. Han har set dig, når du befandt dig i svære situationer. Han kender din mørke side, men dømmer dig ikke og heller ikke ud fra fortiden.

4. Han passer på dig når du er syg
– Omsorgsfuld. Han giver slip på alt for at sikre sig, at du er okay og ikke mangler noget. Dette viser også, at han både vil være sammen med friske-sjove-dig, men også at han er ved din side, når du ligger og ligner en udskidt kartoffel.

5. I skal ikke gøre ALT sammen
– I er et par, men bør stadig fungere som individuelle mennesker. Gør ting I hver for sig holder af, som I gjorde før forholdet. Plads og pusterum er altid en rigtig god idé af og til.

6. Han viser hvad kærlighed er gennem handling
– Han opmuntre dig, tror på dine drømme, motiverer dig og holder dig ikke tilbage for noget, som du gerne vil. Han er med andre ord den bedste støtte i verden (lige efter mor ofc!).

Så tøser, hvis I er enige og måske har sådan en fyr ved hånden, så sørg lige for at holde ham tæt ind til benet – guld er værdifuldt og ikke noget man smider på gaden. Ligesom kage. Kage smider man heller ikke væk. Lort skiller man sig af med. Der er fandme så meget lort rundt omkring. Ud med det. For lad os være ærlige. Der er langt mere lort end kage rundt omkring i verden. Årsagen er simpel; der er flere røvhuller end konditorbagere..

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVAD SYNES MIN KÆRESTE OM AT JEG BLOGGER?