PARFORHOLD & KOMMUNIKATION

HVAD SYNES MIN KÆRESTE OM AT JEG BLOGGER?

Hey loves!

Jeg har tænkt lidt over at lave dette indlæg i et stykke tid nu. Bloggen har kun været aktuel i ca. 4 mdr, hvilket vil sige at jeg jo ikke bloggede dengang min kæreste og jeg fandt sammen. Så ja, det havde været sjovt at stille ham nogle spørgsmål omkring dit og dat mht. at have en kæreste der blogger.

 

Mig; ”Skaat, vil du være med til en slags Q&A? Bare hvor jeg stiller dig spørgsmål om mig og bloggen?”
Sebastian; ”Ja jeg vil baby 😘”

So let’s get to it!

Hvad tænkte du, da jeg satte projekt ”Blogging” i gang?
– Jeg blev super glad over det, da du jo havde gået og snakket en del om at skrive, så syntes, at det var vildt du gjorde det!

Hvordan har du det med, at du af og til er en del af mit blogging-univers? Altså ligesom nu.
– Det er jeg super cool med! Er altid klar på lidt sjov med dig, og hvis det indebærer at støtte dig i din blog er jeg 100% med på det. Plus at jeg synes det er spændende, at læse hvad du går og skriver engang i mellem. 😉

Hvad er det fedeste ved at have en kæreste der blogger?
-Det fedeste ved at have en kæreste der blogger, er klart når du spørger om jeg har lyst til at tage med ud og spise lidt brunch, fordi du har lavet en god aftale med en god café. 🐒 Og derudover en masse tid til Fifa imens du blogger. 😂

Er der noget der er nederen, ved at have en kæreste der blogger?
– Faktisk vil jeg ikke rigtigt mene, at der er noget dårligt ved at have en kæreste der blogger. Det eneste ville være, hvis det blev for privat – men det ved både du og jeg, at vi er gode til at holde for os selv. 😏😘

Synes du at jeg er for meget på min telefon/de sociale medier?
– Nahh, ikke til daglig. Men husker tydeligt i starten af vores forhold, på rejsen til Kap Verde, at du altid skulle ned i baren, få en drink og på wifi. 😂 Men ellers synes jeg slet ikke, at du er meget på de sociale medier, når vi er sammen.

Er du ved at slå mig ihjel, når jeg beder dig pænt om at tage billeder af mig? (xD)
– Shiitt babe! Kunne blive rig hvis jeg fik penge for alle de billeder, haha! Men det er cool, intet der. ❤

img_3870

Oh well, det var da søde svar! Altid super fedt at have en der støtter op om ens projekter.
Tak fordi I læste med. Ønsker jer alle en dejlig dag! Og husk nu; det er ofte hvad man selv gør det til.

– T <3

2 kommentarer

 • Super sødt indlæg. Jeg driver også lidt min kæreste til vanvid med alle de billeder han skal tage, men han er heldigvis også altid sød til at hjælpe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thea Munch

   Tusind tak! Det er virkelig en stor og dejlig hjælp fra deres side af. Længe leve søde kærester. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PARFORHOLD & KOMMUNIKATION