MAKE YOURSELF A BUCKET LIST

PARFORHOLD & KOMMUNIKATION

Hey loves.
Dette indlæg er både til det mandlige køn, men især også til det kvindelige.
I dag vil jeg skrive lidt om én af de mange nøgler til et sundt parforhold.
Nemlig kommunikation.
Jeg ved med garanti, at de fleste piger tier i ondskabens tavshed, frem for at sige hvad der går dem på, til deres forvirrede kærester. Mænd er langt fra tankelæsere… Selvom de jo faktisk burde vide, hvad der ligger bag deres kvindes tavse vrede.. Eller det føler mange kvinder i hvert fald, at deres partner burde kunne regne ud.
Én af de ting, som det mandlige køn aldrig vil kunne gennemskue er en kvindes tanker. Årsagen til det er meget simpel… Det kvindelige køn tænker i detaljer og har det med at overanalysere selv de mindste ting.
Jeg kan sku godt forstå mænds frustration over den konstante gætteleg det måtte være, at skulle sidde og tænke enhver detalje igennem, for at komme frem til en konklusion, som alligevel ikke er det der har såret eller gjort deres kvinde oprevet. Jeg mener; årsagen behøver jo ikke engang at være en nutidig handling. Det kunne lige så godt være en lille bitte ting der har udløst en raseristorm, idet noget for flere måneder siden er blusset op igen. Man ved aldrig med os kvinder!

Derimod kan jeg relatere til den irritation, som vi kvinder føler, når vores partnere bare ikke forstår hvad der er galt! Altså hallo, hvor indlysende kan det lige være?!..
Når det så er sagt, går jeg ikke ind for telepatisk gætteleg. Derfor har jeg altid sagt præcis, hvad jeg har haft i tankerne og hvad der har plaget mig. Hud ærligt, og ja det har da skabt nogen uenigheder og kontroverser, men kommunikationen har efterfølgende reddet trådene ud i mit eget parforhold.
Lad din partner vide hvad der er årsagen til de sure miner, til tårerne eller hvad der går dig på.
TAL SAMMEN.
Snak med hinanden og bearbejd det der måtte have skabt en dårlig stemning og negativ energi i jeres ellers kærligheds-fyldte atmosfære.
Lad ikke de små ting som uenigheder, miskommunikation, fejltolkninger osv. Slukke jeres flamme for hinanden. Kærlighed er sjælden, sårbar og indbegrebet af lykke. Hvad enten om det er kærlighed til en anden eller dig selv.

Tak fordi du læste med!

– T <3

img_3964

S + T

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAKE YOURSELF A BUCKET LIST