THINGS I MISS ABOUT ASIA

STATUS // OPERATION, PENGE & FILMANBEFALING

Hey loves!
Jeg tænkte at jeg ville give en lille skriftlig briefing om alt og ingenting, som foregår i mit liv lige pt. (mest for de nysgerrige. Jeg har fundet ud af, at mange af jer elsker at følge med i det private – så let’s get to it! ;)).

Status lige pt. er at sommeren har overtaget landet, og jeg arbejder stadig som tjener. Jeg har næsten lige fået løn som alle andre i landet, og hold nu kæft hvor er det SKØNT at have en indkomst igen. Siden jeg sagde op i Kvickly, fordi jeg skulle ud for at opleve verden som backpacker, har pengene bare raslet af. Nu kan jeg endelig begynde at sparre lidt sammen igen, hvilket er en super nice følelse!

En anden ting er, at jeg er ejeren af to drillende visdomstænder. Jer der følger med på min fake-snapchat/Instachat/Instasnapchat, (et kært barn har mange navne), ved godt hvad jeg referere til. For en god ordens skyld, skriver jeg det også i indlægget her.
Mine to øverste visdomstænder er flotte og vokset fint frem uden at ommøblere mine andre tænder. De to nederste visdomstænder derimod, ja de er ubudne gæster. Der er desværre ikke plads til lortet (undskyld mit franske), hvilket resulterer i at de rykker mine andre tænder i undermunden. Udover at der ikke er plads til dem, har tandkødet ikke trukket sig helt tilbage – dette betyder at en tandudtrækning ikke kan indfinde sig… Derfor skal de to nederes krapyler opereres ud. Ihj, altså. Så lige nu sidder jeg i venteposition.

Til sidst vil jeg gerne lave to små filmanbefalinger, hvis nu nogle af jer fik lyst til en god film i aften, lørdag eller søndag!
Den første film jeg varmt kan anbefale er The Age of Adaline. Hold nu op! Jeg sad og græd utallige gange under denne smukke film. Guderne bør vide, at jeg er en tudeprinsesse… Men filmen er for mig noget særligt. Romance, fantasi, spænding og utænkelige scenarier. Pisse god film! Go watch it!
Den anden film er The Equalizer. Mystik, pistoler, hævn, fortid, medmenneskelig kærlighed og en hovedperson der virkelig kan sparke røv!!! Så fed og spændende thriller!

Det var alt fra mig, på denne dejlige fredag!
Jeg håber at I alle får en dejlig dag. Og husk; det er ofte hvad man selv gør det til.
– T <3

18871194_10211013157342401_492005895_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THINGS I MISS ABOUT ASIA