THINGS I DON'T MISS ABOUT ASIA

THINGS I MISS ABOUT ASIA

Hey loves!
Nu når jeg tidligere skrev indlægget ”Things I don’t miss about Asia”, synes jeg at det var på sin retmæssige plads, også at skrive et indlæg om ting jeg savner helt ind til benet ved Asien.

face1449726807_n

Første ting jeg savner er den ultra lækre (og billige) mad!!! Jeg er fan af næsten alt Asiatisk mad! Det eneste jeg er lidt skeptisk over er indisk. Jeg kan sagtens spise indisk mad når jeg selv laver det, men meget af det jeg fik nede i Indien var ikke lige min kop te.

face40868_n

Sol, varme, palmer og turkist vand… Gud hvor jeg savner klimaet dernede. Dog er jeg også stor fan af Danmarks skiftende vejr – det er til enhver smag!

15554840_10209459526942612_630611762_n

Jeg savner også at blive udfordret på daglig basis med forskellige kulturelle og personlige ting. Som menneske rykker man sig utrolig meget, f.eks. på en rejse som backpacker.

facemg_5963

Alle de flotte farver. Befolkningen i Asien går med spraglede og stærke farver. Her i Danmark er vi gladest for hvid, sort og grå… 😀

img_5482

Jeg savner skønheden. Bjergene, skoven, junglen, dyrene, himlen, detaljerne på f.eks. templer og bygninger. Skønheden i Asien skuffede mig aldrig. Hvorend jeg var, fandt jeg altid forskellige former for skønhed.

aaaag_5590

facemg_5379

 

Én ting ved jeg; det bliver aldrig et farvel, men et på gensyn til Asien.

– T <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THINGS I DON'T MISS ABOUT ASIA