REJSEFEBER & UDLANDSLÆNGSEL

THINGS I DON’T MISS ABOUT ASIA

Hey loves.
Jeg synes det er tid til et rejserelateret indlæg. Derfor vil jeg i dette indlæg skrive de ting ned, som jeg bestemt ikke savner ved Asien. Nogle af jer ved allerede, at Asien er det sted jeg har rejst mest rundt i. Første rejse var til Indien, dernæst gik turen til Sri Lanka og Maldiverne, og den sidste rejse til Asien var som backpacker, hvor min veninde og jeg besøgte Singapore, Bali, Gili T, Borneo, Filippinerne, Vietnam, Cambodja og Thailand.

img_5319

Asien er fantastisk. Dermed ikke sagt, at alt er lutter lagkage.
En af de ting jeg ikke savner ved Asien er alle deres blodtørstige store mutant-myg, der konstant er ude efter mit blod. I gennemsnittet får jeg otte stik om dagen, når jeg rejser i Asien… Møg nederen.

En anden ting, jeg absolut ikke savner, er mangel på toiletpapir og toiletter som vi kender dem herhjemme i DK. Aldrig, aldrig, aldrig fedt at stå i squat position over et overskidt hul. Øv.

Affald.

Der er også lige de der bum guns. Dem savner jeg bestemt ikke. De første gange jeg var i Asien, nægtede jeg at benytte disse bum guns… Men da jeg backpackede fire måneder i Asien, blev jeg desværre nødt til at overgive mig. Der var intet toiletpapir, og så vil jeg egentlig hellere spule mig selv med en vandpistol-agtig ting, frem for at gå rundt med tis og ekskrementer i trusserne…. :))))) #butnotafan

Det her savner jeg på ingen måde! At være tvunget til at købe vand på flaske hele tiden. Det er en ren luksus at komme hjem til DK, hvor vandet i hanen er en god idé.

De sindssyge chauffører.

BED FUCKING BUGS! Satans mest vellykkede opfindelse. De dyr er nok på førstepladsen over ting jeg ALDRIG vil savne.

En anden ting jeg ikke savner ved Asien er, at man sveder konstant. Et eller andet sted. På et eller andet niveau. Du sveder hele tiden på et eller andet punkt.

Ej savner jeg, at mit hvide tøj bliver misfarvet af det ene eller det andet.

Jeg savner heller ikke de forfærdelige ting der møder ens øjne sommetider; fattigdom, herreløse hunde og tiggende børn.

Når jeg tænker tilbage på turen som backpacker, savner jeg heller ikke de proppede hostler og de lange bus- og sejlture. Dog ser jeg tilbage på gode minder, oplevelser og erfaringer. Jeg ville ikke have været det foruden.

Det var de ting jeg ikke savner ved Asien.
Har du været i Asien? Hvis ja, lad mig høre i kommentarfeltet, hvad DU ikke savner ved skønne Asien.

– T <3

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

REJSEFEBER & UDLANDSLÆNGSEL