EN SNAK MED MIN KROP

THINGS I DON’T UNDERSTAND ABOUT GUYS

Hey loves! I dag skal det handle om ting jeg simpelthen ikke fatter når det kommer til fyre, men også ting jeg finder underlige og sjove.
Alle har vidst hørt termen om, at vi kvinder er svære at afkode og forstå det meste af tiden. True that, men hallo, vi er altså ikke alene om det!
Nedenfor kan I læse om de ting, som jeg personligt ikke helt forstår, når det kommer til det mandlige køn.

7029_3aa0df252f6626f0fdf0a89f9790a2a3

Første ting er når fyre sætter håret med voks – det ser stort set ens ud hver gang, uanset om det er en dårlig eller god hårdag. Vi piger kan åbenbart ikke se, hvornår deres hår vil og ikke vil samarbejde med den forpulede ID voks, haha (ellers er det bare mig).

 

Anden ting jeg ikke forstår er, hvorfor det skal være så svært at tage toiletbrættet ned igen efter brug… I simply cannot understand.

Spyt… Ikke alle, men mange fyre har det med at spytte til højre og venstre og bagud og foran. No, no, nooo.

En anden ting er at mange, meget ofte, gemmer den ene hånd væk. I bukserne. Hvad skal hånden dernede? Lunt og godt? Hm, I guess xD… Derfor har jeg altid en idé om, at undgå håndtryk så vidt som muligt, samt at holde mig fra peanuts der står fremme i en skål. 😀

 

Femte ting jeg ikke forstår en bjælde af er, hvad der er så fedt ved at spille GTA og Fifa i flere timer.. Men jeg elsker alliegvel at min kæreste spiller videospil! Så får vi lidt tid hver for sig, men stadig i samme rum. Når han sætter sig til at spille Fifa, så tænder jeg min computer og blogger. Perfekt hvis I spørger mig!

Fyre er skide skønne, intet dér, men der er sku ting jeg ikke lige kan sætte mig ind i.

– T <3

2 kommentarer

 • Haah, åh hvor jeg kender det godt! Der er bare nogle ting der er underlige, og kan genkende mange af dem du siger.. Specielt med det lorte toiletbræt.. hvad sker der lige? 😮

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thea Munch

   Jeg er glad for at du genkender et par af de nævnte ting! Og ja, toiletbrættet er et evigt mysterium.. HELDIGVIS, har min kæreste ikke den dumme vane! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN SNAK MED MIN KROP