MINE & DINE FØLELSER?

EN SNAK MED MIN KROP

Hey loves.
Endnu engang tager jeg fat i et ømt emne; nemlig den vidunderlige krop.

18685350_10210941988203217_1903020049_n

Jeg er kommet dertil i mit liv, hvor jeg 98% af tiden taler pænt til mig selv og om mig selv. De resterende procent vi snakker om ligger typisk på dårlige dage, i et stresset sind eller på en overtænkende aften. What so ever, det gider vi sku (undskyld mit franske) ikke at fokusere på!

Så, hvordan taler jeg til mig selv foran spejlet? Nøgen og sårbar? Tjo, egentlig på samme måde som hvis jeg havde en kæmpe vinterjakke på.
Jeg roser mig selv og min krop, fordi jeg nu forstår mig selv, kender mig selv og min krops funktion. Krop og psyke hænger uløseligt sammen, og når man får styr på tankerne følger det hele automatisk positivt med.
Søde, kærlige og godhjertede tanker om dig selv gør underværker.
Ondskabsfulde, grumme og nedgørende ord styrke eller hjælper på ingen måde.

Tænk på det sådan her; din krop er din ven. Dit hjem. Dit hylster der holder dig i live. En ven du har hele livet, der gør alt for dig. Holder dig oppe. Heler sår og brækkede knogler. Hvorfor tale grimt til en ven, der gør så uendeligt meget godt for en? Din krop hjælper med at tage sig kærligt, ansvarligt og nænsomt af dig – gengæld kærligheden.
Tag dig kærligt af dig selv.

”The human body is the best work of art” 

Har du rost dig selv, eller givet din krop kærlige ord med på vejen i dag? Bare rolig, det er langt fra for sent.

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE & DINE FØLELSER?