THROWBACK // STUDENT 2016

MINE & DINE FØLELSER?

Hey loves.

Kender I det der hvor pegerfingeren og skylden rettes mod en anden?
Jeg kender selv til det, og har tænkt lidt ekstra over scenariet.

Nogen gange er vi mennesker tilbøjelige for, at mestre en evne, som egentlig er ret skidt på daglig basis. Jeg tror, at mennesker til alle tider er mere end gode til at påtage andres følelser – mest af alt i situationer, hvor man burde gøre det stik modsatte.

…En dum kommentar på gaden.
…En uhensigtsmæssig og led besked på mobilen.
…En person der kun kan og vil snakke om alt det dårlige.
…En tarvelig kollega.
…En der peger fingre og fniser.
…En sur kunde der lader det gå ud over servicemedarbejderen (eksempelvis dig).
…Et tilfældigt menneske der ikke bryder sig om dig og ytre det.

You name it. Det kan være ALT.

Pointen er her, at alle de ovenfor nævnte ting, er et resultet af en anden persons følelser, tanker og gøren.
Det er nemt at blive ramt af ting som disse, og herefter sige eller tænke ”Det er også bare hendes/hans skyld, at jeg får en dårlig dag nu!”
Har vi ikke alle haft lige præcis dén tanke? Hvis en person gør noget, og vi påvirkes af det, så er det da nemmest at give personen skylden… For det er vel hendes/hans skyld, at man nu har fået en dårlig, sur og tvær følelse i krop og sjæl… Eller er det?
Faktisk er det din egen skyld, og ikke idioten du først har lyst til at give skylden.

Tænk over det. Selvfølgelig påvirkes man af andres energier, gode som dårlige, men det er da et personligt ansvar man har overfor sig selv, at nægte andres følelsesregister adgang, hvis det er dårlige energier.
Det er altså ens egen skyld, hvis man tillader sig selv at blive påvirket. Alle individer har ansvar for deres egne tanker, drømme og reageren.

Når jeg selv bliver påvirket af andre mennesker omkring mig, beslutter jeg mig jo egentlig inderst inde selv for, at lade andres energier påvirke mine egne, eller ikke.
Så i stedet for at dyrke en anden persons dårlige følelser og vibrationer; sørg for at de negative energier ikke praler af på dig.
Det er utrolig vigtigt at holde fast i egne følelser, tanker og energier. Andres følelser 0g negativitet skal blot sive ud i sandet. Det er DERES følelser og ikke dine. Det har alt med den anden person at gøre, og intet med dig at gøre. Bevar roen og se indad.

Det er nemlig sådan, at man får den følelse man dyrker – så sørg nu for at dyrk en rigtig god én, og vend alt hvad du kan til det positive. Så vidt som mulig.

– T <3

18644480_10210933636314425_66472791_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THROWBACK // STUDENT 2016