15 MÅNEDER SIDEN, AT VI BLEV KÆRESTER PÅ ØEN KAP VERDE

KÆRLIGHEDENS KOGEBOG

Hey loves.
Lad os tage en lille kærligheds-snak. For hyggens skyld, men også for at sætte tingene i perspektiv.

Er der en perfekt opskrift på den sande kærlighed?
hmm, I don’t think so.

Kærligheden kommer til alle – men på vidt forskellige måder.
Nogle mennesker kommer kærligheden til når de mindst venter det og slet ikke har opsøgt det. Andre mennesker opsøger kærligheden og er heldige at finde den. Der er selvfølgelig også dem der søger kærligheden, men kun finder den når deres søgen faktisk er forbi. Kærligheden kan dukke op når som helst og hvor som helst, hvilket egentlig er ret smukt.

18554597_10210872341982105_588456714_n

…Men det kræver jo også åbenhed. Et åbent sind. For hvis den åbne person har gemt sig helt væk bag lyset af en opskrift, så er det åbne sind lukket og personen er kun fokuseret på, at møde kærligheden lige efter opskriften, som er printet ind i et overfladisk øje; lyst hår, blå øjne, de sko, det tøj, den højde, den stemme, dit, dat og pjat efter pjat.
Ja, så er der godt nok en stor chance for, at personen ikke møder sin soulmate… Hvis man altså tror på sådan en kategorisering.

Pointen er, at hvis man har alle mulige overfladiske krav, finder man højst sandsynligt ikke den person, som man muligvis kunne have en følelse af et dybt og naturligt tilhørsforhold med. Når man leder efter en bestemt type, lukker man automatisk øjnene for ham eller hende, der kunne være kærligheden i ens liv. Sæt en streg over kravene og se ind ad; på den måde skaber du de bedste odds for at vinde i kærlighedslotteriet.
At finde en person hvor humør, intimitet, spiritualitet, seksualitet og kærlighed går op i en højere enhed? Det er værd at satse på efter min mening.

Så pak kærlighedens kogebog langt væk og smid opskrifterne ud på den eneste ene. Så er du i hvert fald ét skridt tættere på.
Men før at du går for mange skridt, så husk, at finde kærligheden til dig selv først. Her gælder samme regel – der er ingen opskrift på dig. Du behøver ikke at være på en bestemt måde. Se ud på en bestemt måde. Opføre dig på en bestemt måde. Have noget bestemt på. Du skal bare være dig selv. Helt dig selv. På den måde er det så meget lettere, bedre og givende at dele ud af sin egen kærighed til andre.

Selvfølgelig er kærlighed et vidt begreb og der findes mange måder at dele ud af den på. For mig er kærlighed en glad følelse af omsorg der kommer fra hjertet, og som man deler ud af til dem man har kær. Ikke kun til en partner, kæreste eller ægtefælle. Nej, også til ens familie, veninder, venner og naboer. Nogle der trænger eller fortjener kærlighed. Det kunne være noget så simpelt som et knus eller et smil.

Derfor får I lige et virtuelt kram og knus af mig!

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15 MÅNEDER SIDEN, AT VI BLEV KÆRESTER PÅ ØEN KAP VERDE