KÆRE MÆND

15 MÅNEDER SIDEN, AT VI BLEV KÆRESTER PÅ ØEN KAP VERDE

Hey loves.
En lille kærligheds-fortælling coming up.
Så sukkersødt som det lyder? Sådan var det faktisk også. 😉

img_3809

I dag har min kæreste og jeg været sammen i 15 måneder. Eller det vil sige, at det er 15 måneder siden, at Sebastian spurgte mig, om jeg ville være hans kæreste (vi havde haft noget i ca. 4 måneder forinden).
Hvor er det vildt som tiden går! Tænk engang, at det er 15 måneder siden Sebastian og jeg var på Kap Verde, der ligger ud for Afrikas vestkyst. Tænk engang, at jeg skulle få min første kæreste på en drømmerejse. Tænk engang, at vi stadig er sammen og elsker hinanden ubetinget. Dét er sku hvad jeg vil kalde a dream came true (hvor nogen måske vil kalde det kvalmende kæreste-kedeligt, haha!).

12834812_484593025074790_1574962534_n

Jeg husker tydeligt en aftentur vi gik på stranden. Vandet brusede i den kraftige vind og kulden var begyndt at overtage stranden. Som den romantiker han er, overraskede han mig med en smuk halskæde. Ihj altså!

img_3594

img_3553

Vi boede på det smukkeste resort midt ude i et goldt landskab, langt væk fra alt og lige ud til havet.

img_4483

img_4095

Dagene var perfekte. Det er de stadig selvom vi er tilbage i Danmark.
Rejsen til Kap Verde var både en kæmpe oplevelse, men samtidig en endnu større indre rejse for mit vedkommende. Jeg lærte at holde mere af mig selv. Lærte hvad kærlighed var og hvor rigtigt det kan være.

img_3521

img_4360

img_3507

På rejsen besøgte vi øens landsby, hilste på de lokale og kiggede forbi øens skole. Venlige og rare mennesker! ”No stress” – var øens varemærke, og det holdt næsten til unika. Det er jo altid en smule stressende når gadesælgere er over det hele, nærmest kaster træfigur efter træfigur efter en og vrisser når man takker pænt ‘nej tak’ til de alt for store souvenirs, der umuligt kan presses ned i kufferten… 😀

img_4450

img_4431

img_4444

Alt i alt var rejsen super fantastisk og noget jeg altid vil se tilbage på med et smil. Gode minder for livet.

Men ja.. Tiden går, og selvom jeg slet ikke kan forstå, at min kæreste og jeg allerede har været sammen i 15 måneder, føler jeg på samme tid, at vi har været sammen i en halv livstid. Kærlighed er en sjov størrelse.

Når! Nu må den her sentimentale kærlighedspladder også høre op! (altså for denne gang, he).

– T <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KÆRE MÆND