UDSÆTTER DU LIVET...

KÆRE MÆND

skaermbillede-2017-05-13-kl-12-13-49

Hey loves!

Der er så meget fokus på kvindekroppe, former, idealdyrkelse og andre omdiskuterede ting angående os kvinder i dagens Danmark, men hvad med det andet køn? Jeg synes ærlig talt at det kræver et par ord, fordi det bestemt også er et vigtigt emne.

I mænd/drenge er også smukke, hvilket jeg tror, at nogen af jer måske skal mindes om…
Det kan godt være, at man siger, at det mandlige køn ikke er så fokuseret på udseendet, som kvinder er det. Det kan godt være, at mange mænd ikke skænker kropsidealer en tanke. Det kan godt være, at det ikke betyder noget for nogen personer. Og for dem det ovenfor nævnte gælder; jeg har stor respekt for jer! At hvile i sig selv er en gave fra Gud. Dét at selvtilliden ligger indeni, fremfor udenpå, er en kvalitet der er værd at være stolt af.

Men det er stadig individuelt. Det er det både for mænd og kvinder. Vi glemmer bare ofte, at der jo også er en perfektionistisk forventing til de kære fyre derude. En uddybning behøver vidst ikke. Jeg mener bare, at vi kvinder glemmer at fortælle det andet køn, at de også er gode nok. Uanset hvordan de ser ud. I er gode nok – det er vi alle.

Beslutningen om at elske sig selv er så vigtig. Den skinner igennem. Udstråling. Du kan se om en person rummer selvkærlighed eller selvkritik. Om et smil er påsat eller kommer fra hjertet.
Husk at elske dig selv først. Det er det vigtigste. Dét at være glad helt ind i sjælen, er en følelse du aldrig giver slip på, så snart du har prøvet ægte lykke. Husk hvem du er og kend dit værd – dét er vigtigt.

– T <3

2 kommentarer

 • Virkelig godt indlæg! Jeg har selv tænkt over det her på det sidste. Et helt almindeligt eksempel er, at min kæreste siger meget oftere til mig, at jeg er smuk end jeg gør til ham. Vi kvinder kunne godt blive lidt bedre til at rose mændene nogle gange 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thea Munch

   Tusind tak for din kommentar! Lige min pointe. Godt at der altid er plads til forbedring. 🙂 Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UDSÆTTER DU LIVET...