KONFIRMATION // TILLYKKE CAROLINE

UDSÆTTER DU LIVET…

Hey loves.
Spørger I nogensinde jer selv, om I udsætter livet, dets glæder og gøremål? Om I er på standby?
Jeg tror at det er et sundt spørgsmål, at stille sig selv i ny og nå.
Vi har vel alle en tilbøjlighed for, at bruge ordene ”I morgen”, eller ”til sommer” – eller noget i den stil… Eller også kender vi til det der tænkeri ”når jeg har fået styr på livet, så sker det…”, ”når jeg får tid til det engang i Januar, så får jeg det gjort…”
Når….. Når, når, når…

Dét at sætte sig selv, drømme, ønsker og gøremål på strandby er helt ok. At tage en pause og bare slappe af. Mærke efter. Finde sig selv.
Men hvis det er drømme, ønsker og gøremål der ligger og bobler; noget man bare gerne vil få gjort, komme til livs eller starte med, hvorfor så ikke starte allerede nu?
Ikke i morgen, ikke til sommer, ikke når der engang er styr på det hele. Bare nu.
Sæt igang – hvad enten om det er opfyldelse af en drøm, at finde kærligheden, blive selvstændig, uafhængig, dyrke mere motion, rejse, finde dig selv, finde ud af hvad der gør dig glad eller noget helt, helt andet.
Start i baby steps og bevæg dig langsomt men sikkert.

Man bliver nødt til at træde ud i livet; ud af ens komfortzone, hvis det er sådan en der holder en tilbage. Den eneste måde at leve livet på er sjovt nok ved at leve – så lev, gør, udfør, mærk, føl og se, i stedet for at udsætte noget du faktisk godt kan begynde på nu.

Start med at gøre små ting, der fører dig hen ad vejen og mod det du har sat dig for og gerne vil.
Det kunne være at sparer op til en rejse. Start i det små – læg en tier til side engang om ugen. Småt til stort, men det er en begyndelse! En begyndelse på ikke at sætte sig selv på standby.

18386461_10210798379333085_1500360075_n

Så pas på med at udsætte og slå standby knappen til i dit liv – du er klar, god nok, parat, og værd at trykke på ON for.

Nu er et godt tidspunkt.

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KONFIRMATION // TILLYKKE CAROLINE