BACKPACK; HVAD SKAL MAN PAKKE?

REJSEFEBER & UDLANDSLÆNGSEL

Hey loves. Kender I det også?

img_4158

Det der med at rejsefeberen pludselig banker på døren? Jeg er fandme allerede ramt igen…

Det er snart tre måneder siden, at jeg kom hjem fra min store rejse.
Nu har en ny rejsefeber langsomt men uundgåeligt sneget sig ind i
min tilværelse.

Er jeg den eneste der er ramt af denne rejsefeber? Eller har den bredt sig?…
Det kunne måske være fordi, at de sociale medier virkelig formår at spamme nettet med flotte rejsebilleder, hvor friheden ved at være en travelbird viser sig i sit es. Det kunne også være pga. foråret. Det skiftende vejr, kulden der ikke vil overgive sig til solen og træerne der stadig holder lidt igen med at spirer. Jeg ved det ikke. Måske er det bare sådan nogle mennesker er; udstyret med indre organer der har brug for luft, fra rundt omkring i verden. Øjne der er sultne efter nye billeder. Ben der lever for at gå på ukendt grund. I har vidst fanget pointen.
Hvis man først bliver fanget i glæden ved at rejse, så slipper man næppe ud af spindet igen!

Hvor tager min rejsefeber mig så hen?
I et godt stykke tid har jeg haft en indre længsel og drøm om at se Sydamerika og mere af Europa. En af forklaringerne på dét er, at min kæreste er halv chilener og hans far bor lige pt. i Chile. Jeg vil SÅ gerne ned og se landet, se hvor min kærligheds rødder kommer fra, blive klogere på kulturen og besøge svigerfar dernede. 🌞

Hvis I er ramt af den samme rejsefeber som jeg, hvor tager jeres jer så hen? Afrika? Asien? Lad mig høre i kommentarfeltet!

– T <3

2 kommentarer

 • Amalie

  Jeg vil såååå gerne til Californien & Bora Bora!! Jeg har længe drømt om at tage til Californien, men der har bare ikke lige været mulighed for det. Er også fuldkommen enig med dig, det er så svært ikke at drømme om det, når man bare bliver spamet af folk der er rundt og se verden! Forresten super godt blogindlæg og super godt skrevet! Fortsæt det gode arbejde :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thea Munch

   Hej Amalie! Tak for din kommentar. Californien og Bora Bora lyder også som en super drøm!! Håber at det rette tidspunkt byder sig snart!
   Og tak for de søde ord. Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BACKPACK; HVAD SKAL MAN PAKKE?