ALT OM FLYBILLETTER

BACKPACK; HVAD SKAL MAN PAKKE?

Hey loves!
Jeg har gennem tiden fået utrolig mange henvendelser, der drejer sig om råd og tips omkring det at rejse, især som backpacker i Asien. Det er rigtig dejligt at mange af jer skal ud og se verden, og faktummet at I gerne vil høre mine personlige råd – det er jeg super glad for! Det er mig en glæde at kunne hjælpe jer så godt på vej som muligt! Jeg har allerede skrevet et indlæg om flybilletter, som I finder HER.

TASKER
– Disse tasker er pratiske og gode at have med som backpacker. 

Backpack: Mærket Fjällräven er et godt bud på en super robust taske. Jeg havde en backpack på 65m, hvilket var perfekt for mit vedkommende.

Håndbagage: Som håndbagage brugte jeg en gammel skoletaske, også i mærket Fjällräven.

Bæltetaske: Den typiske bæltetaske er en virkelig praktisk ting på rejsen. Den er let tilgængelig; penge, mobil og andet kan hurtigt fiskes frem om nødvendigt.

Kamerataske: Selvfølgelig skulle jeg have mit kamera med – men tasken i sig selv var besværlig at slæbe rundt på, men igen; jeg kunne ikke have været den foruden.

17094204_10210170331392279_303452646_n

HVAD SKAL MAN PAKKE SOM BACKPACKER I ASIEN?

Sko: vandrsko, lukkede og åbne sandaler.

Tøj: 3 t-shirts, 4 toppe, striktrøje, 3 shorts, 2 løse bukser, regnjakke, 4 par sokker, sovemaske og rigeligt undertøj.

Til stranden: 2 bikinier, et tyndt håndklæde, solbriller, solcreme og aftersun.

Toiletsager: Pak det nødvendige. Jeg havde selv for meget med, men det er også vildt svært ikke at overpakke! Man ved jo aldrig, hvad man får brug for. Jeg var specielt glad for at have pakket elastikker, vatpinde, tandbørste, tandpasta, deo, hårnåle, shampoo, plastre, manicuresæt, hovedpinepiller og en body cream.

Elektronik: Kamera, mobil, opladere, høretelefoner, powerbank, og ekstra GB kort til kameraet. Tjek op på landende der skal besøges; måske kræver det en adapter.

Kort: Sørg for at du har to slags kort, f.eks. et Mastercard og et Visa. På den måde er du næsten sikker på at et af dem virker, og hvis det ene bliver væk eller spærret, så har du stadig dit andet kort. Jeg havde lidt dollars samt Euros med hjemmefra.

Backup: Print billetterne ud, samt forsikringspapirer, og hav dem med dig i håndbagagen. Deruodver er et paskopi og et par pasbilleder altid en god idé at have med.

Læsestof: Bøger, blade ect. til busture, fly, ventetid i lufthavne m.m. (en pude til de lange rejser er en rigtig god idé! Jeg vil anbefale Wellpur.)

Dét er pretty much it. I hvert fald det vigtigste. Derudover må man vende sig selv på vrangen og finde ud af, hvad der er vigtigt for en selv. Hvad man ikke kan ”leve” uden, og hvad der absolut SKAL med på rejsen.

Jeg håber at indlægget kunne bruges til noget. Ellers må jer der skal ud i den store verden, bare have en helt igennem dejlig tur!
Mange kram og knus fra mig.
– T <3

 

2 kommentarer

 • Josefine

  Hej Thea,
  Hvilken kamera taske bruger du?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thea Munch

   Hej Josefine! Jeg bruger en lille kamerataske fra Adventure by DÖRR; en gammel sag.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALT OM FLYBILLETTER