UNDERLIGE FACTS OM MIG

9 TING DU KENDER, HVIS DIG OG DIN KÆRESTE HAR ET LANGDISTANCEFORHOLD

Hey loves!
Nogen af jer er klikket ind på dette indlæg af ren interesse og nysgerrighed, men nogen af jer er måske i samme situation som mig. Jeg har en kæreste der bor i København. Jeg bor selv på Bornholm. Der er et hav mellem os – dét vil jeg kalde langdistance. Der er sikkert mange meninger om hvad langdistance egentlig er. Hvis man kan komme hen til sin kæreste på en time ved at sætte sig ind i et tog eller en metro, er det ikke langdistance i mit hoved. Men igen – det er meget forskelligt fra person til person, hvad man synes.
Her kommer der i hvert fald 9 ting du kender, hvis dig og din kæreste har et langdistance forhold!

18072568_10210629092301015_1346350095_n

 1. Irritationen over, at I ikke bare kan mødes spontant.
 2. Savnet til at ligge tæt, når man kommer hjem og skal sove alene igen.
 3. Frustrationen over, at I ikke lige kan mødes en dag hvor alt bare er gråt og surt show…
 4. I kan snakke i timevis uden at løbe det mindste tør for samtaleemner.
 5. Man uddeler de vildeste og længste kram når man endelig ser hinanden igen!
 6. Du savner din anden halvdel konstant, også selvom I skriver og ringer…
 7. At have et stykke tøj liggende, eksempelvis en tee, som dufter af ham/hende.
 8. Man har SÅ mange ting at lave, når man endelig ses igen. Planer, planer, planer og hygge, hygge, hygge.
 9. Tiden er bedst brugt med ens kærlighed – derfor gør man stort set ALT sammen, når man er sammen. Går på toilettet, bader, går ture, laver mad sammen ect.

 

Jer der har et langdistance forhold; kan I kende det? Hvis ja, hvilke punkter? Skriv gerne en kommentar med svaret, eller en helt anden ting, som du især bider mærke i mht. langdistance.

Ønsker jer alle en dejlig dag!

– T <3

5 kommentarer

 • Åh alle punker kender jeg! Min kæreste bor i Tyrkiet og oven i udfordringen om langdistance forhold kommer alle fordomme og antagelser..
  Jeg har netop startet en blog om kultur og langdistance forhold forelsketikultur.wordpress.com

  God aften 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg er i et langdistance forhold (Esbjerg/København) og jeg kan nikke genkendende til alle 9 punkter. Især punkt 1 er svær for mig! Der skal altid ligge en del planlægning bag, når vi skal ses, fordi der er så mange ting der skal passe sammen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thea Munch

   Punkt 1 er helt klart noget af det sværeste.. Præcis, man har jo to forskellige liv og en masse mellem ørerne begge to – derfor kan det sommetider være en udfordring at få det til at passe sammen. Men det hele skal nok gå; bare viljen er der. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Westergaard

  Jeg husker tydeligt det hele! Heldigvis er fire år med langdistance slut for mig. Og selvom det er skønt, at nu se hinanden hver dag, så er der stadig ting jeg godt kan savne fra da vi boede på hhv. Bornholm og i København. Bl.a. gensynsglæden eller at man var så intenst sammen, når man endelig var sammen <3 Jeg er sikker på, at det kun gør ens forhold stærkere at have prøve langdistance, når man først har klaret det, så kan man klare alt! Overvejer du ikke at flytte til København Thea?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thea Munch

   Ja, det kan jeg sagtens følge dig i! Og det tror jeg bestemt også. Foldholdet bliver styrket på en hel anden måde – når kærlighed er større end afstand, går det hele så fint alligevel.
   Jo for pokker! Jeg håber på at flytte til København eller omegnen i slutningen af 2017 eller i starten af 2018. Jeg har lige fået arbejde på Strandhotel Balka Søbad, så nu er planen bare at få tjent pengene ind igen efter rejsen som backpacker. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UNDERLIGE FACTS OM MIG