MIN 21 ÅRS FØDSELSDAG

UNDERLIGE FACTS OM MIG

Hey loves!
Helt normal er man vel aldrig, men er det egentlig ikke dét, som gør en normal? Okay, en lille hjernevrider, men i bund og grund gør vi alle nogle mere eller mindre underlige ting fra tid til anden. Indlægget her kommer til at springe i nutid og datid, om ting jeg gør og har gjort. Ting der bare er underlige, og ting som måske virker uvante for mange.

 

FRA LANDET 
Jeg er vokset op på landet, hvor vi havde alverdens dyr. Høns, ænder, gæs, hund og katte. Vi havde på et tidspunkt et kuld gæslinger, som jeg hurtigt knyttede et tæt bond med. Faktisk blev jeg en slags ” reserve mor” for dem, og de fulgte efter mig overalt. Så sjovt at se tilbage på; gode minder fra en dejlig barndom.

17918244_10210581752797557_1544439622_n

EN SNEGL PÅ VEJEN
Hvis jeg ser en snegl udenfor rabatten, eksempelvis midt på cykelstien, kan jeg simpelthen ikke lade være med at flytte den lille langsomme skabning hen på sikker grund igen. Lidt små sært.

NETTO & NATTØJ
Umuligt. Jeg kan ikke være den eneste der nogle gange siger ”fuck it” og tager i Netto iført nattøj.

TANKETORSK
Nogle gange sætter jeg min telefon til opladning uden at tænde for kontakten…

KØKKEN-RUTINE?
Jeg puster som regel ned i de køkkenremedier, som jeg er ved at tage i brug. Det kunne være en kop, skål eller en stavblender… For hvad nu hviiis der lå lidt støv dernede…? Jeg er sikkert ikke den eneste!

OVERSTRUKTURERET 
Jeg laver lister over dagenes gøremål. Sommetider laver jeg lister over en liste jeg skal lave. Åh Gud, haha! Crazy.

HJEMMELAVET MUSEUM
Da jeg var barn, lavede jeg på et tidspunkt et museum. Det man kunne se i mit lille hjemmelavede museum var intet mindre end svampe fra en skovtur. Jeg havde samlet SÅ mange flotte svampe, og var helt henrykt over udstillingen. Fantasi og indlevnigsevne længe leve!

17909469_10210581753397572_1254086451_n

HIK 
Når jeg hikker, lyder det som en syg fortidsøgle…

METAKOGNITIVITET
Yes, jeg tænker nogen gange så meget, at jeg tænker på at jeg tænker…

CHIPS 
Når jeg spiser chips, slikker jeg først al krydderiet af, og dernæst spiser jeg selve chipsen. So weird….
Jeg håber virkelig at bare én af jer kan relatere til dette – selvom jeg er rimelig sikker på, at det er en Thea-ting. Lol.

MUSIK
Ofte sker det, at jeg tager mine høretelefoner i, men glemmer at tænde for musikken… Ti minutter efter griner jeg altid af mig selv. 😀

FØDSELSDAGE PÅ FACEBOOK…  
Det her er måske lidt ondt. Jeg er kommet dertil, hvor jeg egentlig ikke gider at være venner med flere hundrede mennesker på Facebook. På den anden side gider jeg heller ikke at sortere min venneliste. Derfor har jeg fået en dårlig vane med, at slette mine facebook-venner når de har fødselsdag… 😀
I ved, der popper sådan en fødselsdags reminder op på startsiden, og dem jeg ikke kender, sletter jeg så. Jeg tænker at det på et tidspunkt må resultere i en nogenlunde oprydning. Haha!

SAKS & PAPIR 
Jeg har altid elsket at være kreativ. Som barn lavede jeg et sæt tøj ud af pap og papir, som var inspireret af Tarzan og Jane fra de fantastiske Disney film.

17974593_10210581755037613_1639999849_n

Til sidst vil jeg gerne høre et par underlige ting, som I gør eller har gjort. Eller måske om I kan relatere til mine særheder??

Husk; du er dig, og det er dét, som gør dig så unik. Vær stolt af dig selv på alle måder, sådan kommer du længst.

I må have en dejlig, dejlig dag! Knus & kram herfra.
– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN 21 ÅRS FØDSELSDAG