19 TING DER GØR MIG GLAD I LÅGET

SØDE KOMPLIMENTER, ALLE ELSKER AT FÅ

Hey loves!

Husker I at komplimentere det der fortjener et komlipent?

Forleden var jeg til tandlæge, og sad i venteværesle med en ældre dame. Vi talte sammen og hun var simpelthen så flink. Jeg var helt betaget af et af hendes halssmykker. Jeg sad i et lille halvt minut og tænkte for mig selv,
”Ej, er det ikke underligt at sige højt..?”, ”Hm, ej jo det er… Jeg kender hende jo ikke..”, hvorefter det slog mig, ”Skidt pyt, alle bliver vel glade for et kompliment? Fra en fremmed, som fra en man har kær.”
Og så sagde jeg mine pæne tanker højt. Hun blev glad.

Dagen efter går jeg på gaden, min far og jeg havde handlet, og en forbipasserende kvinde stopper op og udbryder, ”NØJ, sikke noget flot hår du har dig! Ihj altså, bare jeg selv havde sådan et hår.” Den udtalelse gjorde mig glad. Vildt glad. Jeg takkede, grinede og smilede bredt over hele femøreren! Hvor er det dejligt, at få komplimenter, og lige så dejligt er det at give dem videre. Så hvorfor gør vi det ikke oftere?

Nedenfor kan du læse om søde komplimenter, som jeg tør hævde, at næsten alle elsker at få.

1. Det klæder dig så godt! – Altid en sød bemærkning.

2. Du er en god ven(inde). – For hey, hvem vil ikke gerne være det?

3. Hvor dufter du godt! – Når ens parfume er lige i skabet.

4. Fedt at du ved så meget om… – Dejligt når folk opfatter en som intelligent.

5. Man bliver så glad af at være sammen med dig! – Det taler for sig selv.

6. Jeg beundre at du er helt dig selv. – Så gør man en tæt på lykkelig

Husk at give komplimenter til dem omkring dig, som fortjener det. Selv det mindste kompliment varmer.
Kærlighed og positivisme spreder sig som ringe i vandet.
Håber at I alle får en dejlig dag! I er skønne. Husk det.

– T <3

17910685_10210560412544064_128111547_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

19 TING DER GØR MIG GLAD I LÅGET