8 TING JEG ELSKER VED MIN KÆRETSE OG OMVENDT

SKOVSVIN

Hey loves.
Så I TV2 nyheder i søndags? Det handlede blandt andet om skrald og miljøsvineri – noget jeg er super meget imod. En plastikpose eller en dåsesodavand ligger i naturen i 500 år. Tyggegummi og cigaretskodder ligger i 5 år… Det er noget svineri at efterlade i naturen eller på gaden.

 

Hvis jeg går tur med en person der spytter et tyggegummi ud på gaden, eller måske smider et lille stykke slikpapir i naturen, er jeg typen som stopper op og kommentere det eller går tilbage og samler det op. Jeg synes simpelthen at det er for dårligt, at smide skrald i eget hjem. For den her planet er vores fælles hjem. Man smider sku da heller ikke tyggegummi på gulvet derhjemme? Come on guys. Derimod har jeg stor respekt for folk, der putter skaldet i lommen. You go!

Mind hinanden om hvor vigtigt det er, at vi holder vores planet ren. Vi gør hver og én en forskel ved selv den mindste handling.

 

17841770_10210513005038906_1104216952_n

 

Tænk lidt over det næste gang du overvejer at smide noget på gaden. Ville du smide det på gulvet derhjemme? Nej? Så skal det heller ikke smides andre steder.

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 TING JEG ELSKER VED MIN KÆRETSE OG OMVENDT