Must-see guide (Cambodja)

MY DAILY ROUTINE

Hey loves! Beauty-relaterede indlæg er ikke hvad der præger min blog mest, så derfor synes jeg at det er tid til et slags beauty indlæg! Det skal så lige siges, at jeg ikke har fulgt min rutine en søndag som i dag. Lige nu er jeg en dasende Thea der ligger i fosterstilling under dynen, intet makeup og en stor tee med mystisk print på. Men okay, hallo. Hvem er også spændt op til lir med flot tøj og makeup en søndag…? Ikke mig i hvert fald. Så skulle det da lige være fordi, at jeg var inviteret ud at spise eller skulle til fødselsdag, haha.
Let’s begin!

 

Hvordan forløber min morgen?
– Min morgen plejer at starte omkring kl. 08-09, idet jeg ikke har en fast struktur mht. Arbejde eller uddannelse lige pt.. Så lige nu nyder jeg bare livet før virkeligheden sparker døren ind!
Jeg er ikke typen der ligger i sengen og vågner. Det er bare op med det samme, tisse af og drikke en flaske vand. Så plejer jeg at træne i en halv times tid og derfter lave noget morgenmad at starte dagen på. Typsik består min morgenmad af skyr, granola og noget grød lavet ud af kogte bær, ellers er det noget så simpelt som en smoothie. Alt imens jeg nyder min morgenmad, sidder jeg typsik og skriver på bloggen, hvorefter jeg lægger makeup.

 

Hvor lang tid bruger jeg på min daglige rutine?
– Uh, det kommer meget an på hvor lang tid jeg har til rådighed. Hvis jeg ikke skal nå noget kan det tage 40 minutter (fordi man som regel laver alle mulige andre ting ind imellem), men hvis jeg har travlt kan det gøres på 7-15 minutter, alt efter hvilke produkter jeg skal bruge.

 

Hvilke produkter kan jeg absolut ikke undvære i hverdagen?
– Altså, jeg vil ikke sige at der er nogle produkter jeg ikke kan undvære, idet jeg sagtens kan tage ud uden makeup. Men ellers må det være min Compact Foundation fra Nilens Jord og en mascara.

 

Hvordan jeg føler mig uden makeup
– Godt tilpas, som et naturligt menneske og en smule blottet i visse situationer. Dengang jeg var teenager, havde jeg mega dårligt selvværd, hvilket betød at jeg aldrig gik udenfor en dør uden makeup. Jeg har altid drømt om at rejse jorden rundt, og dengang tænkte jeg så det knagede over, at jeg jo ikke kunne være afhængig af kosmetiske produkter, hvis jeg skulle ud at se den store verden. Heldigvis ændrede det sig med årerne. Motiveringsfaktor længe leve!
Man begrænser sig selv helt vildt, hvis man kun føler sig godt tilpas bag et lag makeup. Efter min rejse som backpacker, hvor jeg kun havde makeup på fire gange på fire måneder, har jeg indset hvor lidt jeg behøver det for at føle mig tilpas. Og sidst men ikke mindst; jeg føler mig dejlig ren uden makeup.

 

Hvordan jeg føler mig med makeup
– Også godt tilpas. Jeg føler at jeg er klædt på til mere end bare hverdagen. En specielt occasioen; fødselsdag, fest, møde, jobsamtale ect.

17505874_10210380165397998_908118657_n

 

17505936_10210380165357997_1404764123_n

 

17506510_10210380165197993_267478960_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Must-see guide (Cambodja)