Must-see guide (Vietnam)

FAVORITE PRODUCTS

Hey loves! Det her indlæg er faktisk det første indenfor kategorien ”beauty”. Makeup, creamer osv. interesserer mig egentlig ikke, men jeg elsker det stadig! Det der dominerer mit værelse mest er nok creamer og andre lækre produkter. Det er vigtigt at forkæle sig selv fra tid til anden. Husk det!
Nedenfor er fem produkter, som jeg har været ekstra glad for her i Marts måned.

collage2
Jeg bruger typisk denne før sengetid. Det er vildt behageligt at påføre under og over øjet, og så dufter det dejligt af mild kokos.

_mg_6527

Kokos, kokos, kokos. Haha! Men helt ærligt, det er et naturligt produkt der virker og kan bruges til alt. Denne hair lotion er super god, men egentlig kunne jeg lige så godt have købt et glas kokosolie… Pumpen virker heller ikke, så det er great! Men jeg bruger stadig olien indeni til mit hår (selvom det kan være svært at få op, haha)…

collage
Jeg har altid været stor fan af Elizabeth Arden. Produkterne er altid i god kvalitet og creamen her fugter huden rigtig godt.

collage3
Dette er en lidt anden form for body lotion. Som der står på produktet, er det en sweet spice med lime olie. Der er kun gode og naturlige ting i creamen, hvilket jeg super godt kan lide. For mig er det en slags naturlig alt-i-en cream og parfume.

_mg_6541
Denne sag er specielt god til ømme muskler og spændinger. Faktisk er det en kokosudgave af den populære  tigerbalsam.

collage
Normalt bruger jeg den her 1-2 gange om ugen – primært i ansigtet. I kolde måneder får man hurtigt tør hud, men denne alovera balsam kan altså virkelig sit kram. Og så dufter den himmelsk!

Det var de produkter der har været særligt i brug i denne måned. Jeg håber på at solcreamen snart skal findes frem igen! Men, men, men, der går nok lige lidt tid endnu…
Husk at forkæle jer selv! Hvad enten om det er med creamer, fodbad eller chokolade. I går tog jeg f.eks. mig selv i at fortære en hel plade chokolade (& I’m not even sorry – så godt var det!). En gang chokoladegris, altid chokoladegris.

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Must-see guide (Vietnam)