Must-see guide (Gili Trawangan)

Mine 7 favorit bloggere på Instagram

Hey loves! Dette indlæg skal handle om 7 bloggere, som jeg selv elsker at følge med hos. Både på deres blog, men også på deres Instagram.

Hvis I nu sidder og tænker “hvad gavner det mig, at læse dette indlæg?” – ja, så er svaret, at du vil få en masse inspiration og måske nyt læsestof. Derudover synes jeg, at det er vigtigt at bakke andre op. Lade dem vide, at deres arbejde, skriverier, billeder og videoer bliver værdsat. Så her kommer en liste over 7 bloggere på Instagram, som inspirerer mig til daglig. Tag et kig og læs med!

_________________________________________________________________________

johanne
Johannes blog var den første jeg begyndte at læse. Lige siden folkeskolen har jeg fulgt med på sidelinjen, beundret hendes stil, måde at skrive på, indretning og den åbenhed der skinner igennem på hendes sociale medier. Bliv ved med hvad du gør, for du gør det pisse godt! Og jeg elsker at læse med.
Find hendes blog HER.
________________________________________________________________________
mette-marie-lei

Grunden til at jeg er så vild med Mettes digitale univers er, at hun formår at være helt sig selv uden filter gang på gang. Jeg elsker at læse med, specielt fordi hun skriver om alt fra ægteskab, børn, livsstil og hverdag. Når det så er sagt, er jeg vild med hendes stories og live-streaming på Instagram, hvor der typisk er en lækker med med nutella involveret! I love it. Alt i alt er Mette en meget inspirerende kvinde og blogger, som jeg ser meget op til.
Find hendes blog HER.
________________________________________________________________________
irina
Irina er nok det jeg ville kalde en lidt ’’undervurderet’’ blogger. Jeg er fan af universet på hendes blog, hendes flotte billeder på Instagram, de ærlige udtalelser på Snapchat, og så er jeg bare helt vild med hendes søde datter Allessia!
Irina er for mig en stor inspiration, idet hun har gang i en masse projekter og deler ud af sit liv på bloggen. Stor respekt for enormt godt arbejde!
Find hendes blog HER.
_______________________________________________________________________

christina
Jeg elsker at følge med i Christinas univers på hendes sociale medier. Det er ret beundringsværdigt hvor god hun er til at være på. Jeg ser dagligt nye super sprøde outfits, spændende blogindlæg og stories på Instagram der er sjove at følge med i. Udover at Christina er en af mine yndlings bloggere, er hun også en super sød, imødekommende og sej kvinde!
Find hendes blog HER.
________________________________________________________________________

sofie-lindquist

Den bedste mommy-blog til dato. Just saying. Sofie og hendes lille lækre dreng Gustav er så herlige begge to. Bloggen og Instagram profilen er ufiltreret, hvilket er så fedt at følge med i!
Jeg har fulgt Sofie på Instagram i lidt over tre år, men begyndte først at læse med på bloggen da graviditeten blev afsløret, hvorefter Gustav kom til verden. Tak til Sofie for at skabe et naturligt billede af det at være mor. Det er rart at læse om både succes og små pinligheder. Det minder en om, at ingen er perfekte hele tiden – heller ikke med et barn på armen!
Find hendes blog HER.
_______________________________________________________________________

frederikke

Jeg har fulgt med på Frederikkes blog samt Instagram siden sidste år, skulle jeg mene. Jeg elsker at følge en kvinde som hende, der sætter fokus på at alt ikke er glam hele tiden. En oprigtig blogger med sans for mode og humor. Derudover har hun en stilsikker Instagramprofil, hvilket jeg synes ser vildt fedt ud! Skarpe billeder og gode videoer. You go girl!
Find hendes blog HER.
________________________________________________________________________

amalie
Årsagen til at jeg begyndte at følge med i Amalies univers, var først og fremmest fordi, at hendes profil var (og er stadig) super trendy og vekslende mellem det ene og det andet. Mad, mode, beauty etc. Derudover er Amalie utrolig naturlig, smuk, nede på jorden og hendes blog er gennemført og så er det bare sejt, at hun forsøger sig med endnu et netværk som youtube oveni bloggeriet. Sejt med sejt på, hvis I spørger mig! Jeg følger i hvert fald spændt med.
Find hendes blog HER.
_______________________________________________________________________

Yes, det var mine 7 favorit bloggere på Instagram. Meget forskellige kvinder og blogs, men alle som en har de en gave og er super gode til det de gør. Husk at fortælle andre, at de gør deres ting godt! Det er så skønt at få at vide.

Tusind tak fordi i læste med. Jeg håber at I har en dejlig søndag! Og hvis ikke? Så husk at det oftest er hvad man selv gør det til. Knus og kram fra mig!

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Must-see guide (Gili Trawangan)