Must-see guide (Singapore)

Poleret perfektionisme

Hey loves! Velkommen tilbage til bloggen.
I dag skal det handle om poleret perfektionisme og min personlige mening om ordet ’’perfekt’’.
Alt er skabt af modernatur og der er skønhed i det hele, men ikke perfektion. Personligt tror jeg ikke på det perfekte og fejlfri. For hvad og hvem er i bund og grund det? Ingen. Absolut ingen.

SO TAKE PRIDE IN YOUR IMPERFECTIONS (!!!). Det er nemlig ufuldkommenhederne der gør dig smuk og unik.

Alle mennesker er smukke, hvis de vel og mærker har hjertet på rette sted og er gavmilde af sind. Uanset form, farve, størrelse, længde and so on…
Nu til dags har de sociale medier fokus på det at være meget slank og høj, og definerer det som den ideale skønhed. Misforstå mig ikke, det er skam skønhed, men ligeså er alt andet. Lav, tårnhøj, normal, bred, smal, stor, lille osv. Alle kombinationer er skønhed. Mulighederne er uendelige, netop fordi at vi alle er blevet skabt som individuelle unikke mennesker, der alle er forskellige på hver vores særlige måde.

Vær stolt af hvem du er.
Hvad du gør og står for.
Vær stolt af den naturlige skønhed du er blevet givet – udenpå og indeni.
Mest af alt den indeni, da det er den der definere hvem du er, og ikke hvordan du ser ud.

Drop idealdyrkelsen. Kropsidealer kan bruges til nul og niks, så tag en kiks (ordspiller, ha). Samfundet fortæller os gang på gang, meget eksplicit, hvordan vi skal se ud, klæde os på og agere. Vi har alle sammen så travlt med at mene dit og dat om vores kroppe.
S.T.O.P!
Hvad nytter det?
Slet ordet kropstype fra din ordbog. Du er din egen kropstype og det er lige som det skal være. Efter min mening er livet for kort til spekulationer, selvhad og usikkerhed. Livet er blevet dig givet, så hvorfor ikke få det allerbedste ud af det?
Når vi giver kærlighed til os selv, bliver det automatisk lettere at give kærligheden videre til andre. Og når kærligheden får luft spreder den sig som ringe i vandet. Den starter altid i de små og spreder sig til det større.
Ja til kærlighed, glæde og kropslig frihed!

– T <3

17327830_10210304267260592_267523441_n

Jeg har skrevet indlægget i denne sofa, med et smil på læben under to flotte billeder af helt naturlige mænd med musikinstrumenter som tissemænd. Lidt uvant, men faktisk synes jeg at billederne er smukke og unikke på deres helt egen måde.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Must-see guide (Singapore)